Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsitipit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 199,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2017
Mosaik Kynsitipit
Tiedot
+

Mosaiikkitippimme tulevat sadan kappaleen pakkauksissa ja eri koo’issa. Niiden kanssa työskentely on helppoa ja silti niiden avulla voidaan saavuttaa helposti täydellinen lopputulos.

Mosaiikkitipit ovat erilainen tapa tehdä kynnet, joilla on kolmiulotteinen-efekti. Nämä voidaan yhdistää eri geeleihin, väreihin, ja näin saada aivan erityisiä efektejä kynsille. Halutessanne voitte tietenkin yhdistää vielä eri kimalteita, helmiä ja vastaavia, aivan makunne mukaan. Voitte tehdä kyntenne kuten tavallisesti, sekä geeli- että akryylikynnet ovat mahdolliset.

Voitte antaa mielikuvituksellenne vapauden. Mosaiikkitippien kanssa teiden ei enään tarvitse tyytyä vain yhteen väriin, voitte yhdellä kertaa lisätä useampaa väriä ja näin luoda erilaisia kynsitaide –luomuksia. Kolmiulotteinen-efekti on aina taattu.

Ottakaa tekin osaa tähän uuteen tapaan tehdä kynnet, huomiota herättävällä tavalla. Tarjoamme käyttöönne vuosien aikana keräämämme kokemuksen ja korkean laadun.

Mitat
+
0.02 Metriä (m)
0.055 Metriä (m)
0.15 Metriä (m)
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen