Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsitarvikkeet / Sellulaput ja vanutupot
NDED Kynsi pyyhi 300 kappaletta nukkaa läpinäkyvään annostelija
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kun Nagelmodellage äärimmäinen puhtaus on ilmoitettu. Helppo massaa, jota ei voida saavuttaa, koska tämä nukka uudelleen. Parempi on nukka Zelletten jota voidaan käyttää monin tavoin kynsisalongissa ja varmista puhtaus.

Nukkaa Zelletten ovat hyvin sopivia rasva luonnollista kynsien ja puhdas. Myös Schwitzschichten, kuten Kovettamisen aikana voi tapahtua geeliä voidaan siten lisätä ja poistaa. Niitä voidaan myös käyttää desinfiointiin ja puhdistukseen. Zelletten ovat välttämättömiä välineitä kussakin kynsisalongissa.

Zellettenbox josta Zelletten löytyvät tavassa, jolla ne käytetään, on edullista. Jäljellä olevat Zelletten pysyvät suojattuina ja pidettävä puhtaina laatikossa. Helposti Zelletten voidaan erottaa lävistyksen yhdellä kädellä. Harja ei saa ottaa käsistä. Kirkas muovi annostelija voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen kynsien mallinnus ja on vain täyttää. Muovi voi ylläpitää ja puhdistaa helposti.

Mitat
+
0.13 Metriä (m)
0.13 Metriä (m)
0.115 Metriä (m)
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen