Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsitarvikkeet / Säilytys ja esittely
Sivellinteline  - ihastuttavan tyylikkäät tarvikkeet kynsienhoitopisteeseen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Tarkka kynsikoristelu harjalla, puhdas työ on erittäin tärkeää. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jokaiselle värille käytetään ylimääräistä harjaa. Kun vaihdat värejä, syntyy usein kysymys: minne mennä harjalla? Metallinen tai vaaleanpunainen harjapidike on täydellinen lisävaruste ja lopullinen vastaus tähän kysymykseen.
Harjanpitimeen voidaan sijoittaa hyllyyn enintään yhdeksän eri kokoista harjaa. 8 x 1,5 x 5,5 cm: n huomaamattomat mitat takaavat, että luokan säilytys- ja kynsilakanäyttöjen hyödyllisiä lisävarusteita voidaan käyttää myös pienissä työpöydissä. Kirkkaan värin ja modernin muotoilun ansiosta harjanpidin ei ole vain hyödyllinen, vaan myös kaunis. Toisin kuin harjojen säilyttäminen pystyasennossa, se ei voi saada aikaan harjan keskinäistä saastumista. Jokainen yksittäinen työkalu on sijoitettu erillään ja sitä voidaan tarvittaessa helposti nostaa koskettamatta muita harjoja. Harjanpidike on myös ihanteellinen puhdistettujen harjojen huolelliselle ja täysin kuivumiselle. Puhdistusaineena suosittelemme harjapuhdistinta nded valikoimastamme.

Mitat
+
0.075 Metriä (m)
0.095 Metriä (m)
0.02 Metriä (m)
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen