Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsitarvikkeet
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 199,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2017
Nail art pops kynsiluomuksien esittelemiseen tai niiden harjoitteluun
Tiedot
+

Nämä nail art Ponnahtaa syömäpuikko liittyy paremmin käsittelyä koostuvat kärki. Kanssa näiden ponnahtaa helposti ja tavalla eri kynsien malleja luoda ja antaa vapaat kädet hänen luovuutta. Käytännön ja paljon luovuutta saada parhaat mallit, mutta käytäntö olisi aina oman kynnet. Mallit eivät ole aina löytynyt. Siksi ponnahtaa ovat yksinkertaisin malli oppia tekniikoita ja säilyttää rutiini, että tarvitset kynsien muotoilu.

Ponnahtaa voi olla myös erittäin kätevä asiakkaille. Yleensä asiakkaat ei ole asianmukaista aavistustakaan yöpyä tällä kertaa nail art Haluaisin. Ponnahtaa, avulla asiakkaille, nail art vain näyttää. Tämä helpottaa päätöksentekoa kynsien malleja ja asiakas saa osoittaa käsityksen tarjouksesi monimuotoisuutta.

Eri värejä voidaan esittää vielä parempi. Oikea väri on yleensä vain todella näkyvää, kun kärki on sovellettu geeli tai tarvittaessa geelin lakka ja akryyli maalit.


Viskositeetti
+
ohut keskipaksu paksu
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen