Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsitarvikkeet / Kynsimuotit
NAIL-EON Edge Trimmer - Easy Cut

Tiedot
+

Kynsienmuotoilun saralla on todella monia vaihtoehtoja toteuttaa kyntensä. Eräs suosituimmista vaihtoehdoista ovat ranskalaiset kynnet. Tällöin kynnet näyttävät aina siisteiltä ja hyvin hoidetuilta. Ranskalainen tyyli on ajaton klassikko. Kuitenkin jotta lopputulos olisi kaunis, tulee kynnen linjauksen olla huoliteltu ja tasainen. Jos näin ei ole, ei lopputulos näytä kauniilta.

Tasaisen linjan aikaansaaminen ei ole niin helppo nakki. Sabluunat voivatkin olla kerrassaan korvaamaton apu. Meiden Easy French Tips ja Easy French Smile Cut sabluunat ovat metallista valmistetut ja auttavat luomaan täydelliset ranskalaisetkynnet joka kerta. Näiden tuotteiden ansiosta ette enään tarvitse paperisabluunoita. Voitte myös hyödyntää näitä airbrush tekniikan kanssa sekä akryylikynsien teossa. Antakaa tuotteiden vakuuttaa teidet, ja luokaa kerta kerran jälkeen täydellisen onnistuneet ranskalaiset kynnet.

Tarjoamme käyttöönne vuosien aikana keräämämme ammattitaidon. Tuotteemme ovat korkealaatuiset, ja edustavat viimeisimpiä kehitys askelia kynsituotteiden alalla. Luonnollisesti kaikki täyttävät eurooppalaiset vaatimukset sekä asetukset. Antakaa palvelumme sekä tuotteidemme vakuuttaa teidet, löydätte kaiken minkä tarvitsette.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.1

Yhteenveto

5
4
4
3
3
3
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen