Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsitarvikkeet / Kynsimuotit
Sabluunat ranskalaisiin kynsiin, avain täydellisiin kynsiin
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Sinulla on kysymyksiä, itsessään asianmukaisen smilie piirtää viivan kynnet? Juuri kun sinun täytyy työskennellä vasemmalla kädellä? Pikakuvake on ranskalainen manikyyri-kaavaimesta, kun kyse on valkoinen Kynsi Vinkkejä täydellisesti ja nopeasti kiinni malli. Pitää ennen kaikkea rasvaton ja kuiva kynnet. Kiristä itsekiinnittyvä Ranskan Stensiilit keula pois ja kiinni ne haluamasi leveys Kynsien. Paina peukalolla vielä aikaa. Itsekiinnittyvä Malli on erittäin vahva vastuuta, jotta käsittely mitään keskuudessa Mallin reuna suorittaa. Seuraavassa vaiheessa joko käyttää oman Kynsilakka tai UV-geelit nail pään. Vedä kaavaimesta Jälkeen soveltamalla kalibrointi ja maali tai kynsien geeli täysin paranna. Sen jälkeen voit yhdellä kynnet entisestään trendikäs Kynsikoristeet sisustaa tai mutta leimata heidät kanssa top coat tai tiivistäviä geeli. Nail-art by asusteet puuttuu olisi, jos se tulee puhdas ja tarkka työtä teidän On kynnet. Sinulla on valita kolme eri bag sisältö 20 kappaletta kutakin. Vedä kynsien vinkkejä yksilöllisesti Suosikki muoto ja väri makusi mukaan käyttämällä meidän Ranska Manikyyri mallit, ammattitason. Valita tänään.

ohjeet
+

Vaihe 1: Kynsien valmistelu (kynsinauhan painelu taaksepäin, kynnen lyhennys, kynnen karhennus bufferilla)

Vaihe 2: Liimaa sabluuna luonnonkynteen haluttuun kohtaan. Saadaksesi täydellisen hymylinjan, varmista, että sabluuna on oikein paikoillaan, ettei geeli pääse valumaan.

Vaihe 3: Laita kynnelle valitsemasi geeli. Vaihe 4: Poista sabluuna kynneltä ennen kovetusta.

Vaihe 5: Koveta kynsi UV-lampulla.Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.4286
Yhteenveto
5
3
4
4
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen