Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsitarvikkeet / Koulutus ja ohjeet
Edullinen kynsimuotoilu harjoitussetti sis. harjoituskäden sekä pidikkeen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Hyvä mallinnus lisävarusteita ovat seuraavaksi käyttää hyvin tärkeää. Koulutus + ohjeet ovat tärkeitä, ammatin Aina mukana kynsien suunnittelija. Eivät aina ole riittävästi koulutusmahdollisuuksia Siksi meidän NDED kynsien muotoilu on tietyn, aseta valmentaja täydellinen täydennys materiaalien. Saat yhden laajan Puristimilla sekä 100 käytäntöjen kynnet 20 yksikköä, viisi kokoa. Video käyttöohje ja kirjoitettu ohjekirjan loppuun asetettu. Kynsien muotoilu on uskollisesti kouluttaja Harjoituskäsi kuviollinen jälkeen. Sitä käytetään varsi on joustava ja on noin Sormi nivelet, joka on realistinen ulottuvilla. Voi käytännössä kynnet Korvataan. Koulutusta varten ihmisen käsi-malli on Malleja, jotka sopivat täydellisesti ja se haittaa, ei missään Kiire ja antaa anteeksi jopa vähäisiä vammoja, joka ei toteudu luonnossa olisi. Täydellinen työ kouluttaja on Kosmeettinen laitokset ja kursseilla ympäri maailmaa. Kautta annettu clamp malli käsillä voi yksinkertaisesti liittää taulukkoon. Ja liikunnan mukaan sydämesi kyllyydestä Siirry Tekokynsien hiomista. Ei ole parempaa Kyky optimoida työn nopeus tai uusi Taitoja hankkimaan parempia ominaisuuksia kynsien mallinnus ja Kynsikoristeet ovat tärkeitä.  

Mitat
+
0.443 Metriä (m)
0.225 Metriä (m)
0.065 Metriä (m)
ohjeet
+

Vaihe 1: Napsauta harjoituskynnet yksittäisiin sormiin.

Vaihe 2: Nyt voit liimata harjoituskynsiin tarpeen mukaan tipit tai sabluunat harjoitellaksesi kaikenlaisia muotoiluja, kuten geeli-, sabluuna-, akryyli-, lasikuitu- tai Airbrush-tekniikkaa. Jopa kynsien täyttämistä tai korjaamista voidaan harjoitella milloin tahansa.


Vinkki: Jos harjoittelukynnet loppuvat, voit tilata niitä meiltä nim.nro:lla 9983.Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen