Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsitarvikkeet / Käsihoito ja manikyyri
Hoitakaa kynsiänne dina käsi- ja kynsibalsamilla
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Myös suojaava ja ravitseva cream on sinun Iho tarvitsee pysyäkseen pehmeä. Voit kanssa Käsi ja Kynsienhoito kerma balsamia Dina ja tuntuu hetken Aikaan myönteisiä vaikutuksia. Balsamilla on kaikkien kynsien suunnittelija erittäin mielenkiintoinen, kuten asiakkaasi mukaan käsissä Kynnet monet arkistointi työtä ja tämä aiheutuneet kynsien pölyä, joka selvittää iholla käytetään, taas lainaa notkeutta. Ei siinä mitään tämä kerma. Lisäksi hyvä Care Kemiallinen kädet tämä voide on enemmän tärkeä ominaisuus. Hieronta asiakkaalle tai itse käsissä mutta kynnet niin että yksi nämä ovat Tämä vahvistaa. Saat meidän verkkokaupassa osoitteessa Tarvikkeet, käsi hoito + manikyyri kaksi eri jalo-avu voiteet Kukin 100 ml - Aloe Vera ja kamomilla. Pian huomaat, että klikkaamalla tätä erityistä huomiota hyvä hinta-laatusuhde enää kaipaa. Odota Enää tarjoa asiakkaillesi ja myös itse vain kaunis kynnet, mutta myös herkkä iho ja vahvat kynnet ansiosta kerma nail Studio äänenlaadun.

ohjeet
+
mainitse vielä, että voide levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Monille asiakkaille on tärkeää, etteivät he jätä rasvajälkiä, jos koskevat johonkin heti voiteen levittämisen jälkeen.


Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4
Yhteenveto
5
2
4
3
3
0
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen