Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsistudio huonekalut
nded studio tuoli - rentouttavaan työskentelyyn

Tiedot
+

Luodaksenne mitä kauneimmat kynnet, tarvitsette tietenkin, oikeiden materiaalien sekä työvälineiden lisäksi, sopivan työpöydän. Tähän kuuluu luonnollisesti sopiva tuoli. Nyt tarjoamme teille uudet tuolimme. Ne ovat saatavilla eri väreissä. Joten voitte valita makuunne ja sisustukseenne sopivat vaihtoehdon. Tuolien korkeus on säädettävissä sopimaan eri pituisille ihmisille. Selkätuki auttaa löytämään mukavan istuma-asennon. Tuolit ovat laadukkaista materiaaleista tehdyt.
Tuolimme eivät ole vain studioiden tai hoitoloiden käyttöön tarkoitetut. Ne sopivat mainiosti myös vaikkapa johtajan käyttöön tai kaikkien jotka raatavat työpöydän ääressä. Tuoli on varustettu pyörillä, joten paikan vaihtaminen on helppoa ja nopeaa.
Antakaa tuotteidemme vakuuttaa teidet, älkääkä antako epämukavien tuolien enään ärsyttää. Se vaikuttaa luonnollisesti myös työskentelyynne. Antakaa tuoliemme auttaa teitä työskentelemään nopeammin ja ilman väsymistä. Löydätte meiltä myös kaikki materiaalit ja työvälineet mitä tarvitsettekaan kaikkein upeimpiin ja kauneinpiin kynsiin ja luovaan kynsitaiteeseen. Luottakaa vuosien aikana keräämäämme kokemukseen ja ensiluokkaiseen palveluumme.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4

Yhteenveto

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen