Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsistudio huonekalut / Kynsipöytä

Kynsipöytä

Manikyyri pöytä studioon ja kynsipöytä - kynsitukku on varma valinta
Studiopöytä kauneushoitolan ja kynsistudion työskentelypisteenä

Oikeanlaiset kynsistudiolaitteet muodostavat koko toiminnan ytimen, ilman kunnollista työpistettä kynsistudiossa työskentely ei suju. Studiopöydän tulee täyttää monia erilaisia vaatimuksia, sen ei tule olla ainoastaan mukava asiakkaalle, vaan myös kynsimuotoilijan täytyy voida työskennellä tehokkaasti ja ergonomisesti pöydän ääressä. Studiopöytä ja kynsipöytä on kynsistudion tärkein sisustuselementti muiden tarvikkeiden, materiaalien ja sisustuksen rinnalla. Kosmetologin hoitopöytiä on tarjolla monina erilaisina malleina ja ne täyttävät sekä studion sisustuksen että ergonomian, työtilan ja materiaalien asettamat vaatimukset.


Studiopöytiä on tarjolla monista eri materiaaleista valmistettuina. Erityisen tärkeää on, että työtaso kestää kaikkia kynsimuotoilussa käytettäviä nesteitä ja aineita. Pöytätason tulee myös olla helposti puhdistettava ja kestää mekaanista kulutusta. Tämän takia työtasot ovat usein päällystettyjä kuitulevyjä tai melamiinihartsista valmistettuja levyjä. Hyvä työtaso on helppo puhdistaa tai desinfioida, ja se tarjoaa tarpeeksi tilaa käsituille, UV-lampuille ja muille Nail Art -tarvikkeille. Myös esittelytelineet, parhaan mahdollisen valaistuksen tarjoavat lamput ja muut tarvikkeet on helppo yhdistää työtasoon.

Hyvä studiopöytä on varustettu monilla erilaisilla laatikoilla ja lokeroilla. Kaikki työskentelytarvikkeet, joita kynsimuotoilussa ja manikyyrin teossa tarvitaan, ovat omilla paikoillaan ja käden ulottuvilla. Viilat, Spot Swirl -työkalut sekä erilaiset geelit ja lakat ovat omilla paikoillaan laatikoissa, hyllyillä on tilaa isommille astioille, kuten esimerkiksi kynsienpuhdistusainetta tai kynsilakanpoistoainetta sisältäville varastopulloille. Erityisesti silloin, kun tilaa on vähän, on hyvin organisoitu studiopöytä kynsimuotoilun ammattilaisille kultaakin kalliimpi. Sileät ja kestävät pinnat takaavat myös varastotilojen puhtauden ja hygieenisyyden. Pinnat on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja ne kestävät työtason tapaan kynsistudiossa käytettäviä aineita ja nesteitä.

Nail Art -työskentelyyn sopivaa täydellistä studiopöytää valittaessa on aina otettava huomioon myös käytettävissä olevat tilat. Pöytä tulisi asettaa tilaan niin, ettei kattovalaistus tai ikkunasta tuleva valo häikäise. Suositeltavaa olisi, että valonlähde sijaitsee pöydän vasemmalla puolella.


Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen