Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsistudio huonekalut / Kauneudenhoitotuoli

Kauneudenhoitotuoli

perus 202 valkoinen kauneus tuoli Kauneudenhoitotuoli perus 202 valkoinen kauneus tuoli
225,80 € *
Kosmetiikkatuoli hyd. a 210 musta Kauneudenhoitotuoli Kosmetiikkatuoli hyd. a 210 musta
386,78 € *
Kosmetiikkatuoli hyd. 234 musta Kauneudenhoitotuoli Kosmetiikkatuoli hyd. 234 musta
483,55 € *
Kosmetiikkatuoli electr. Lux pedi 3m Kauneudenhoitotuoli Kosmetiikkatuoli electr. Lux pedi 3m
1.289,98 € *
Kosmetiikkatuoli electr. lux musta Kauneudenhoitotuoli Kosmetiikkatuoli electr. lux musta
1.183,52 € *
Jalusta nojatuoliin, 2244. 2246 Kauneudenhoitotuoli Jalusta nojatuoliin, 2244. 2246
145,17 € *
Kosmeettinen hoito, kauneudenhoitotuoli ja sähköinen pedikyyri - oikea tuoli on kullanarvoinen
Korkealaatuiset kosmetologin hoitosängyt kynsistudiossa - mitä tulee ottaa huomioon?

Kosmetologin hoitosängyn tulee näkökulmasta riippuen täyttää erilaisia vaatimuksia. Asiakkaalle tärkeintä on mukava lepoasento, mutta kynsimuotoilijan tai kosmetologin kannalta hoitosängyssä tulee olla toimintoja, jotka mahdollistavat tehokkaan ja ammattimaisen työskentelyn. Oikeanlaiset kynsistudiolaitteet osaavat asiansa. Kauniisti muotoiltujen kalusteiden varustelua voi muunnella käytettävissä olevan budjetin ja vaatimusten mukaan kynsistudion ja kauneushoitolan yksilöllisiin tarpeisiin sopivaksi.

Perusmallit ovat edullisimpia ja niiden säätö toimii joko manuaalisesti tai hydraulisesti. Esimerkiksi käsinojia ja niiden kulmaa sekä jalkaosaa voi säätää. Sängyn kulmaa voi säädellä istuma-asennosta aina makuuasentoon asti. Tämä on tärkeää erityisesti kasvo- tai vartalohieronnoissa. Kosmetologin hoitosängyn selkänojan sekä jalkaosan asentoa säädetään useimmiten vivun avulla. Joustavat ja pehmustetut käsinojat mukautuvat automaattisesti valittuun asentoon. Työskentelykorkeus ja istuinosan korkeus säädetään hydraulisesti käsi- tai jalkakäyttöisellä polkimella.

Osittain tai kokonaan sähkökäyttöiset kosmetologin hoitosängyt ovat vieläkin helppokäyttöisempiä. Selkä- ja jalkaosa sekä istuinosa ovat suunnilleen samat kuin perusmallissa, mutta osia säädellään sänkyyn johdolla kiinnitetyn sähköisen kaukosäätimen avulla. Sänky on varustettu moottoreilla, joita voi säädellä yksittäin, ja hoitosängyn asentoa voi näin muuttaa portaattomasti istuma-asennosta aina vaakasuoraan makuuasentoon asti, kunnes haluttu asento on saavutettu. Erittäin korkealaatuisissa malleissa on lisäksi lukitus. Säätötoiminnot voi lukita niin, ettei sängyn asentoa voi muuttaa aiheetta.

Joissain malleissa on vielä lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi yksittäin taitettavat jalkaosat - mikä on erityisen käytännöllistä jalkahoitoja tehtäessä - langattomia kaukosäätimiä tai hierontatoimintoja. Myös kääntyviä hoitosänkyjä on tarjolla. Erityisen tilaa säästäviä ja käytännöllisiä ovat kosmetologin hoitosängyt, joiden jalusta on pieni. Nämä hoitosängyt ovat tosin painavampia, jotta sänky pysyy varmasti ja turvallisesti paikoillaan.

Kauneushoitolassa, kauneudenhoitotuoli ja kynsistudiossa hygienia on tietysti tärkeää. Kosmetologin hoitosängyt on päällystetty kestävillä ja helposti puhdistettavilla tekonahkapäällisillä. Pinnat on helppo puhdistaa käytön jälkeen desinfiointisuihkeella tai kostealla liinalla.


Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€