Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsistudio huonekalut
Yhdentoista 10,00 € tilauksiin joiden arvo on 65,00 € tai enemmän koodilla SALE10FI

Kynsistudio huonekalut

Filter articles
Vaihtopussi kynsipölynimureille Kynsistudio huonekalut Vaihtopussi kynsipölynimureille
1,89 € *
1,89 € / 100 g
Parafiinivaha Kynsistudio huonekalut Parafiinivaha
Lähde 5,98 € *
2,69 € / 1000 g
Sukat parafiinivahakylpyyn Kynsistudio huonekalut Sukat parafiinivahakylpyyn
6,78 € *
Vaihtoloisteputki Kynsistudio huonekalut Vaihtoloisteputki
13,38 € *
YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Vahan lämmitin Kynsistudio huonekalut YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Vahan lämmitin
52,08 € *
66,77 € / 1000 g
NAIL-EON kynsien muotoilu Kynsipölynimuri Kynsistudio huonekalut NAIL-EON kynsien muotoilu Kynsipölynimuri
Lähde 59,98 € *
89,52 € / 1000 g
nded Studiopöytä Ruskea Kynsistudio huonekalut nded Studiopöytä Ruskea
168,90 € *
8.445,00 € / 1000 g
promed de Luxe Kynsistudio huonekalut promed de Luxe
179,79 € *

Valitse sopiva alaryhmä on Kynsistudio huonekalut:

Kynsipöytä
Ammattimainen kynsimuotoilu syntyy kynsimuotoilijan luovuudesta ja käytetyistä materiaaleista, mutta käytännöllisen ja kauniin sisustuksen osuutta ei sovi vähätellä - kynsistudiolaitteet ovat olennainen osa sitä. Kynsistudion työskentelyn keskipisteenä toimii studiopöytä ja kynsipöytä.
Kauneudenhoitotuoli
Soveltuvat kynsistudiolaitteet ovat korvaamattoman arvokkaat toiminnan kannalta. Kosmetologin hoitosänky ja kauneudenhoitotuoli on luonnollisesti kauneushoitolan tärkein kaluste, mutta usein myös kynsistudiossa tarvitaan hoitosänkyä. Korkealaatuiset kosmetologin hoitosänkymme on varustettu monilla erilaisilla toiminnoilla ja ne soveltuvat myös jalkahoitolan tarpeisiin. Erilaiset kosmetologin hoitosängyt ja niiden monet toiminnot takaavat, että valikoimista löytyy jokaiseen studioon juuri sopiva kosmetologin hoitosänky.
Kosmetologin hoitotuolit
Oikeanlaiset kynsistudiolaitteet auttavat sinua hoitamaan työsi parhaalla mahdollisella tavalla. Joustavalle ja tilaa säästävälle kosmetologin hoitotuolille on tilaa myös pienessä kauneushoitolassa ja kynsistudiossa. Kynsimuotoilijan tai kosmetologin on voitava työskennellä häiriöttä ja tehokkaasti samalla kuin asiakas istuu mukavasti. Kosmetologin hoitotuoleja on tarjolla monia eri malleja, jotka eroavat toisistaan mukavuus- ja käyttöominaisuuksiltaan.
Kynsistudio huonekalut, kun on hyvät laitteet, on myös hyvä palvelu - erityisen halvalla verkkokaupasta

Kynsimuotoilu voi vaatia paljon työtä, kun halutaan saada aikaan kauniisti muotoillut ja koristellut rakennekynnet. Mutta myös luonnonkynsien hoitoon ja muotoiluun tuovat tekniset laitteet helpotusta. Jos kynsistudion laitteiston uudistus kiinnostaa, jonkin laitteen vaihto on tarpeen tai kotona tehtävän kynsimuotoilun tueksi kaivataan laitteistoa, kutsumme selailemaan tuotekuvastoamme. Kuvaston näillä sivuilla voit tutustua laitteisiin, joita ammattimaisessa kynsimuotoilussa tarvitaan. Oikean laitteen löytämisen helpottamiseksi olemme järjestäneet laitteet käytön mukaan kategorioihin. Voit siis etsiä kohdistetusti sähköisiä kynsiviiloja, tarkastella erilaisia UV-laitteita tai tutustua muihin sähköisiin kynsimuotoiluvälineisiin. Lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia pölynpoistolaitteita ja rakennekynsien puhdistuslaitteita. Hygienia on kynsimuotoilussa elintärkeää. Rakennekynsien muotoilussa on tärkeää pitää käytettävät laitteet hygieenisen puhtaina, sillä kynnenalustulehdukset ovat erittäin epämiellyttäviä ja parantuvat usein hitaasti. Laitteet, jotka imevät rakennekynsien viilauksessa syntyvää pölyä, pitävät hengitysilman puhtaana ja estävät hienon muovipölyn kiinnittymistä iholle, luonnonkynsille ja työvälineisiin. Puhdistuslaitteet mahdollistavat kynsien pitämisen hygieenisen puhtaina, mikä ei onnistu muilla välineillä. Mikroskooppisen pienet hiukkaset asettuvat mielellään paikkoihin, jotka saa puhtaaksi vain ultraäänipuhdistimella – silmälasien ja korujen tapaan. Kynsistudion sisustuksen ja varusteiden tulisi aina olla hygieenisen puhtaita ja korkealaatuisia, sillä vain niin asiakkaat pysyvät aidosti tyytyväisinä.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen