Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti
Monipuolinen YOUMAXX manikyyri- ja pedikyyriviilasetti - 6 osainen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Jalkojenhoito on usein enemmän tai vähemmän laiminlyöty. Oikeastaan jalkoihin tulisi kohdistaa samallalailla huomiota kuin sormenkynsiin. Hoidetut jalat ovat etenkin kesällä osa huoliteltua ulkoasua, erityisesti tapauksissa jolloin käytetään sandaaleita tai oleillaan paljain jaloin. Talvella jalat ovat usein sukkien ja kenkien kätköissä, mutta myös tällöin niistä tulisi huolehtia. YOUMAXX Manikyyri & Pedikyyri –viila on täydellinen apuväline. Seitsemän osainen setti koostuu patterikäyttöisestä viilasta, johon tulee eri teriä ( hieno käpy, hieno- ja karkeaterä kovettuneen ihon poistoon, kiilloitusterä, terä muotoiluun, hieno- sekä karkeaterä sekä kovettumien hoitoon tarkoitettu terä )

Näiden terien avulla teillä on kaikki pedikyyriä sekä manikyyriä varten. Tuote toimitetaan hienossa rasiassa, jonka avulla voitte aina ottaa sen mukaanne. Se sopii myös helposti esimerkiksi käsilaukkuun. Nyt käsien sekä jalkojen hoito on lastenleikkiä.
Tutustukaa rauhassa valikoimiimme, tulette löytämään laajan valikoiman hyödyllisiä apuvälineitä itsestänne huolehtimiseen.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen