Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti /

Värigeeli setti

nded-kaupassa tarjolla olevat värigeeli setit koostuvat pääasiassa UV-värigeeleistä, jotka ovat saatavina myös yksittäisinä tuotteina. Näin settiin sisältyvien yksittäisten tuotteiden ostaminen jälkikäteen on helppoa ja kaikki värit ovat aina käytettävissäsi. Erityisen jännittävää on yhdistellä keskenään erilaisia värejä, joilla on samanlainen rakenne tai samoja värejä, joilla on erilainen rakenne. Näin syntyy nail art -efektejä, joiden erityinen luonne ja "se jokin" paljastuu vasta toisella silmäyksellä. Tuotteiden erilaisuus korostaa värivivahteiden yhtäläisyyksiä ja jokaiseen kynteen syntyy jännittävä taideteos. Erityisen hauska ja näyttävä vaikutelma saadaan aikaiseksi levittämällä settien sisältämiä yksittäisiä värejä sikinsokin tai rytmisesti toistuen kynsiin. Näin saadaan tulokseksi koko kynnen peittävä sekoitus, joka on erilainen joka kynnessä, mutta muodostuu kuitenkin samoista elementeistä.
 
Värigeeli setti on myös ihanteellinen aloituspakkaus aloittelijoille. Kattava valikoima erilaisia värejä tekee kokeilemisesta helppoa. Erityisen hyvin aloittelijoille soveltuvat viskositeetiltaan keskimääräisistä värigeeleistä koostuvat setit, jotka ovat lisäksi rakenteeltaan hunajamaisia ja silottuvat itsestään. Tällaisten geelien tarjoama etu: Monimutkaisia viilaustöitä, jotka aiheuttavat erityisesti aloittelijoille hankaluuksia, ei tarvita. nded-kaupan tarjontaan sisältyy sekä värigeeli settejä nded-valikoimista että premium-tason yhdistelmiä erityisen tyylikkääseen kynsienmuotoiluun.
 
Kun ostat värigeeli setin, joka sisältää erilaisia UV-geelejä, huomaa että aluslakka, rakennegeeli ja päällyslakka eivät yleensä sisälly settiin. Sama koskee myös UV-lamppua. Värigeeli setit koostuvat ainoastaan värigeeleistä, joilla on vaadittavat yhteiset ominaisuudet. Myös nail art -elementit, joita voidaan erinomaisesti yhdistellä useimpiin värigeeleihin, on tilattava erikseen. Jos olet kynsien muotoilun aloittelija ja haluat saada hyvät varusteet alusta lähtien, suosittelemme nail art -valikoimiimme sisältyviä täydellisiä aloituspakkauksia. 
 
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€