Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Testi pakkaus
UV-geelinäytepaketti, suuri – ensimmäisiin askeliin kohti geelikynsiä

Tiedot
+

Aloituspakkaukset ovat täydellinen kanssa Kynsien on juuri alkanut. Otos soveltuu Kokeile uusia tuotteita, vai mitä, että emme vielä tiedä. Voit saada suuri NDED Aseta yksi näyte UV geeli primer sisältää 15 ml Sisällön jar / 5 ml pohjamaalaus geeli ja 1-vaihe-rakentaja geeli keskiviskoosinen sekä 10 valikoima ranskalaisia tippejä. Joten voit testata meidän geelit. On olemassa monia eri geelit markkinoille, mutta Missään tapauksessa ole kaikki samanlaisia. Erot voivat olla melko valtava ja Eri perusteita on, miksi joku geeli paremmin selviytyä kuten minkä tahansa muun. Voi aina tapahtua, että sinulle toistaiseksi Käytetyt geeli ei täyty sataprosenttisesti. Haluat aika kokeilla jotain uutta, haluaisi mutta kaikki geelit upokkaassa ostaa hyvin sisältöä. On vähemmän sisältöä purkit, niin nämä ovat Erinomaisesti uuden geeli laajasti Testaa ja kokeile. Voimme tarjota sinulle korkealaatuisia tuotteitamme, kaikki uusimmat tekniikan tehdään. Luota meille Kokemus valmistajan, olet tuotteidemme ja meidän Palvelu on täysin innostunut ja luottavainen.

Mitat
+

0.082 Metriä (m)
0.101 Metriä (m)
0.057 Metriä (m)

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

5

Yhteenveto

5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen