Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Testi pakkaus
NDED-akryylinäytepaketti ammattikäyttöön

Tiedot
+

Käynnistimet ovat aina paras asettaa tai joukko näytteen Mahdollisuus kokeilla tuotteita, joita emme vielä tiedä tai uuden tullut markkinoille. Joka on työskennellyt esimerkiksi vain geelillä mutta Kokeile onko ja miten hän selviytyy akryyli, tämä voi täysin meidän NDED akryyli asetettu tehdä näyte. Mallin sijainnin akryyli UV-lamppu ei tarvita, sillä Kovettuu ilmassa materiaalia. Kuitenkin kuuluu paljon arkistointi työtä, kun työskentelet akryyli. Aika kuluu mallin sijainti akryyli on suurempi kuin geeli. Akryyli kynnet ovat kovempia kuin Geeli kynnet, ne hajoavat helposti. Se on kuitenkin viime kädessä aina kysymys henkilökohtaisista mieltymyksistä, mikä järjestelmä valitset. Meidän kattavat ne saada täydellinen Vastuu nail design primer liima, 5 g Akryylijauhe selkeä kynsien muotoilu 10 Kynsitipit akryyli neste 100 ml tilavuudesta. Tämän Akryyli Basic voit työskennellä täydellinen mallinnus ja Testaa, onko työskentely akryyli. Sinun on hämmästynyt, mitä ainutlaatuisia tuloksia, voit saavuttaa meidän asetettu. Tarjoamme korkealaatuisia tuotteita. Luota meidän pitkäaikainen Kokemus valmistus, joka takaa valmistetaan uusin teknologia.

Mitat
+

0.15 Metriä (m)
0.099 Metriä (m)
0.044 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.75

Yhteenveto

5
3
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen