Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Geelikynsi aloituspakkaus
Vylet-Nails-UV-geelipaketti ongelmakynsille

Tiedot
+

Kuka ei tiedä sitä? Yksi tai muut asiakkaat ei koskaan ennen, että kynnet ei täytä tai on nopeampi kuin herättää uudelleen muille asiakkaille. Tämä on usein tapaukset, joissa Art kynsien mallinnus, jos kärki ei ole kunnolla liitetty luonnonkynnen yhdistää. Erityisesti näiden asiakkaiden ns ongelma kynnet osalta kynsien mallinnus, meillä on Vylet-nails ongelma kynsien Set - UV geeli, joka on kehitetty yksinomaan talomme välillä. Tämä UV geeli setti laatutuotteita otetaan ainoastaan Kaikki huippuluokan teknologia ja tuotekehitys UV geeli sovellus ovat. Kiitos uusin Geelikynnet geelillä nyt myös löydetä hinta 100 % vastuu ongelma kynnet. Tuotteita pois starter set ongelma kynnet voidaan soveltaa kaikkiin kynsien. Tällä hetkellä Luovuus nail art koristeet ja mallit unlimited näiden tuotteiden käyttöä. Tämä asettaa mukana sisältää: - Vylet - nails vallankumous pohja, tyyppi: 15ml - Vylet-nails revolution, tyyppi: liimaus 15ml - Vylet-nails revolution builder gel, tyyppi: rose - 15 ml - Vylet-nails revolution Ranskan selkeä geeli, kirjoita: valkoinen 15ml - Vylet-nails revolution sealing sinetöintigeeli, tyyppi: 15ml - UV geeli kynsien muotoilu mallinnus guide - Naildesign UV geeli virhe aiheuttaa luettelon vakuuttaa teille tämän Korkealaatuista tuotetta ja näet asiakkaasi antaa sinulle se kiittää.

Mitat
+

0.154 Metriä (m)
0.172 Metriä (m)
0.057 Metriä (m)

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4

Yhteenveto

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen