Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Geelikynsi aloituspakkaus
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Vylet-Nails NAIL-EON -UV-geelipaketti: rakennekynnet akryylivärijauheella
Tiedot
+
Tiedämme, että tapahtuma ei ole aina helppoa kynsien suunnittelija ja alussa Jotkut hankinnat on tehtävä. Auttaa sinua kaikki yhdellä iskulla toimittamaan tarvittavat tuotteet saada sinut alkoi saavat Vylet Naulat NAIL-EON UV Geelisetti, Kaikki tuotteet ammattikäyttöön Kaivata naulata mallin kerroksia. Tuotteita, jotka on sisällytetty tämä aloituspakkaus kevyt ja helppokäyttöinen ja studio laadun ja soveltaa. Lisäksi yksityiskohtaisen ja ymmärrettävästi kirjoitettu Pitoisuus menettelyä, seuraavat ohjeet ja kynsien muotoilu Tuotteet: valo yksikkö: - 1 x nail design valo kuivatuksen yksikkö valkoinen tai hopea (4 x 9 Watt) - 3 minuutin ajastin UV-geelit: -1 x Vylet-nails Studio-edition, primer, kirjoita: 15 ml - 1 x Vylet-nails Studio-edition, tyyppi: liimaus 15 ml - 1 x Vylet-nails Studio-edition Builder gel, tyyppi: nousi - 15 ml - 1 x Vylet-nails Studio-edition Ranskan selkeä gel, tyyppi: geeli, kirjoita valkoinen 1 x 15 ml - Vylet-nails Studio-edition maali: 15 ml vinkkejä ja liima: - 1 x Pro kärkikotelo täytetty 500 - 1 x nail design kynsi liima 3 ml työkalut:--1 x Professional Vihje leikkuri 1 x nail Design Studio gel harja - 10 x ammatillinen Studio banaani tiedosto, 100 / 180, valikoituja - 10 x ammattistudio vain tiedosto, 100 / 180, kromatut lajiteltu - 1 x Naildesign lohko 1 x rosewood syömäpuikot (5 kpl) ja puskurin hionta - 1 x tyynyt 500Stück erikoismaaleja ja nesteet:-1 x nail puhdistusaine erikois 100 ml
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen