Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Geelikynsi aloituspakkaus
NDED-UV-geelitäyttöpakkaus ammattilaisille

Tiedot
+

On hyvä materiaali kynsien mallinnus välttämätöntä. Kuten alussa paljon tarvita nail Design uran Aloituspakkaukset sopivat erityisen hyvin. UV-geeli Kit on toisistaan hyväksytty, mitä tarvitaan. UV-lamppu, mutta se on jo Materiaali on uhanalaisia, on meidän NDED UV geeli Pro täyttöpakkaus hyvin sopiva. Kattavat saat koskaan 5 ml purkki Ranskalainen geeli soft white ranskalainen geeli vaaleanpunainen Milky, builder geeli rosé ja Pohjamaalaus geeli. Tällöin voit saada 1-vaihe-rakentaja geeli keskiviskoosinen koossa 15 ml vastuun parempi primer. Täydellinen mallinnus voi massoja 15 ml, kynsien puhdistaja 100 ml, erityistä Puuttuu harjaa cleaner 100 ml ja ammatillinen Studio harjat. Kanssa Tiplöser voi väärin liimattu vinkkejä kooltaan 100 ml lempeä poistettava. Asetettu pyöristetään rooli 500 tyynyt kymmenen banaani tiedostoja grit 180 / 100, kaksi puskurin hionta blocks viisi Tippiliima koko 3 g ja kynsien ihonhoito öljy 15 ml. Tarjoamme koet valmistaja ja Korkein laatu tuotteita, jotka ovat tutkimuksen kärjessä. Luota meille ja itse tämän päässä meidän Palvelu.

Mitat
+

0.22 Metriä (m)
0.288 Metriä (m)
0.164 Metriä (m)

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.3125

Yhteenveto

5
6
4
9
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen