Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Geelikynsi aloituspakkaus
Ostakaa NAIL-EON UV-geelikotisetti ammattitason sisällöllä

Tiedot
+

Kuka alkaa kynsien mallinnus, liittyy paljon Tarvikkeet. Aloituspakkaukset ovat aivan erityisen hyvin, koska UV-geeli On kaikki, mitä tarvitaan ja mitä tarvitset. Kanssa meille NAIL-EON UV Geeli Koti Setti saada kattava Perusvarustus mahdollistaa työskentelyn mukava malli kerroksia. Saat valoa yksikkö Kolmen minuutin ajastin ja 4 x 9 putki on. Se on peilattu. Myös on asetettu keskiviskoosinen 1-vaihe geeli 15 ml, kooltaan ProFi-Tippilaatikko 100 Kynsi Vinkkejä erikokoisia ja 3 ml kärki liima sisältää. Tarvittavat työkalut, joka koostuu yksi professional Banaani tiedoston grit 180 / 100, 5 rosewood syömäpuikot, 500 tyynyt Vinkki-leikkuri sekä geeli harjalla yhdessä. Erikoiset nesteet vuodesta missään saattaa puuttua, on asetettu 100 ml kynsien siivooja ja parempia Primer sisältää vastuun. Kattavat Kit on Työohje pyöristetään. Tarjoamme sinulle ei vain korkealaatuisia meille Tuotteita, mutta myös monen vuoden kokemuksella tuottajana. Kokeile ja Palvelumme, ne on kiihtynyt ja itsevarma. Voit hyödyntää meidän kattava perustettu ammatillinen kynsisalongissa kotona asettaa voi.

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4

Yhteenveto

5
0
4
3
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen