Toimitamme ilman toimituskuluja! Tilauksen arvon ollessa 119 € * vain DHL-lähetyksistä kohteeseen

Kategoriat

Tuotteet, joissa on tämä logo on TÜV Süd.

NAIL-EON-UV-geelikotipaketti

Tuotenro: V0057
4
(3 Asiakkaiden arvostelut)
Naileon
NAIL-EON UV- geelikotisetti on täydellinen ensimmäinen askel tehtäessä ammattimaisesti kynsiä kotona. Setti sisältää kaiken mitä tarvitaan aloitukseksi. Saatavilla valkoisena sekä hopeisena.
alk. 1 kpl 28,98 €
Heti saatavana.
Toimitusaika : 2 - 7 working days
Valitse Laitteen väri!
NAIL-EON-UV-geelikotipaketti Geelikynsi aloituspakkaus
Muita näkemyksiä:

Nail art: NAIL-EON-UV-geeli, kotipaketti

Kuka alkaa kynsien mallinnus, liittyy paljon Tarvikkeet. Aloituspakkaukset ovat aivan erityisen hyvin, koska UV-geeli On kaikki, mitä tarvitaan ja mitä tarvitset. Kanssa meille NAIL-EON UV Geeli Koti Setti saada kattava Perusvarustus mahdollistaa työskentelyn mukava malli kerroksia. Saat valoa yksikkö Kolmen minuutin ajastin ja 4 x 9 putki on. Se on peilattu. Myös on asetettu keskiviskoosinen 1-vaihe geeli 15 ml, kooltaan ProFi-Tippilaatikko 100 Kynsi Vinkkejä erikokoisia ja 3 ml kärki liima sisältää. Tarvittavat työkalut, joka koostuu yksi professional Banaani tiedoston grit 180 / 100, 5 rosewood syömäpuikot, 500 tyynyt Vinkki-leikkuri sekä geeli harjalla yhdessä. Erikoiset nesteet vuodesta missään saattaa puuttua, on asetettu 100 ml kynsien siivooja ja parempia Primer sisältää vastuun. Kattavat Kit on Työohje pyöristetään. Tarjoamme sinulle ei vain korkealaatuisia meille Tuotteita, mutta myös monen vuoden kokemuksella tuottajana. Kokeile ja Palvelumme, ne on kiihtynyt ja itsevarma. Voit hyödyntää meidän kattava perustettu ammatillinen kynsisalongissa kotona asettaa voi.
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Asiakkaiden arvostelut

Sinun täytyy olla kirjautuneena kirjoittaa uudelleen
Kellonaika:03:26 Päivämäärä:15.08.2013 Arviointi:
Kellonaika:03:26 Päivämäärä:15.08.2013 Arviointi:
Kellonaika:15:40 Päivämäärä:05.07.2012 Arviointi:
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen

Ei artikkeleita löytynyt hakuasi vastaavia kriteerejä. Ole hyvä ja valitse eri hakusana ja yritä uudelleen.
Onko sinulla on ehdotus uuden kohteen? Olet tervetullut meille.