Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Geelikynsi aloituspakkaus
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
NAIL-EON UV-geeli aloituspakkauksen avulla onnistuvat kaikki kynnet
Tiedot
+
Lisäksi taitoa ja käytännössä se kuuluu kynsien mallinnus asianmukaiset välineet. Varsinkin alussa uransa stylisti / on huolissaan, monet laitteiden lisäksi UV-lamppu. Starter setit UV-Geelisetti on täysi oikeus on kaiken, mitä Tarvitset. Ei ole väliä, onko voit tehdä kynnet kotona tai matkapuhelimeen Kynsisalongissa haluaisin käyttää meidän NAIL-EON UV gel aloituspakkaus on sopii niin. Saat peilattu runsaasti monipuolisia UV-valossa kuivatuksen yksikkö, joka on 3 minuutin ajastin toiminto ja 9 Watt on 4 x valaisimet. Toki kaikki pakolliset UV-geelejä 5 ml purkki Näin. Pohjamaalaus geeli nousi rakennus geeli valkoinen ranskalainen geeli ja tiivistys geeli luoda kaunis ranskalainen malli sijainnin. Varten Kynnet Profi Vinkki ruutuun 100 vinkkejä täytäntöönpanoasetuksella Kynsien liimaa sisältäviä 3 ml. Työkalut on tietysti myös puuttuu, siis saada kromattu ammatillinen kärki leikkuri, harja, 2 vain ammattikäyttöön Studio tiedostot granulaatiokudoksen 100 / 180, puskurin hionta estää viisi rosewood tikkuja ja 1 x 500 kpl tyynyt. 100 ml kynsien siivooja Erityiset paremman tarttuvuuden a primer ja yksityiskohtaiset mallinnus Ohjeet täydentävät tarjonnan. Tarjoamme paitsi ilmenee valmistajan mutta myös korkealaatuisia tuotteitamme. Tallenna tämä kattava! Olet meidän Palvelu ja Tuotteemme täysin vakuuttunut.
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5
Yhteenveto
5
30
4
16
3
3
2
1
1
0
5
Very nice! Fast shipping and good guality.
Kellonaika:21:35
Päivämäärä:15.03.2016
Artikla: Valkoinen
4
Paketti saapui nopeasti, viikon päästä tilauksesta paketti oli jo postissa.
Kellonaika:06:09
Päivämäärä:27.01.2015
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen