Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Geelikynsi aloituspakkaus
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Perusta kynsien tekemiselle : UV-geelialoituspakkaus salkussa
Tiedot
+
Valitsemasi malli tekokynnet kotona ja mutta ei oikein tiedä, mitä te kaikki tarvitsemme? Myös puuttuu tarkat tiedot kynsien mallinnus toiminnasta? Ei hätää, voimme tarjota teille NAIL-EON UV geeli aloituspakkauksen palvelupyyntöön, kuten yksityiskohtaiset käyttöohjeet geeli mallinnus. Tällöin moni toiminto alumiinia kaikki tärkeitä aineita, jotka kuuluvat perus-laitteet on tilaa. Lisäksi UV-lamppu, joka osaa peilata, 4 x 9 watin loistelamput ja värit hopea tai valkoinen saatavilla on, sijaitsee edelleen tarvikkeet tapauksessa: nail cleaner 100 ml sisältö, 1 puskuri, 3 g kynsien liimaa, UV-1-vaihe geeli, joka sisältää 15 ml, Pro tiedosto vain grit 180 / 100, pakkaus 5 rosewood syömäpuikot, harja mallinnus geeli ja kaikki 10 sormea koot 50 vinkkejä. Täydellinen aloituspakkaus uudistaa itsellesi tai ystävällesi epäröimättä luonnolliset kynnet tai vain vahvistaa. Ohjeista, Kit selittää koko prosessin alusta. Etsi, et ole enää koko aineisto yksilöllisesti yhdessä vaan valitsevat UV geeli asettaa nail Studio-laatu ääni.
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
7
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen