Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Geelikynsi aloituspakkaus
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Euro-Line-geelipaketti ammattilaisille
Tiedot
+
Ne odottavat kynsien geelit ja Siksi etsii edelleen oikeus? Sinun tulisi myös Nail geelit allergikoille sopiva? Lopettaa sitten juuri oikealla. Euro-Line Profi geeli Kit olet löytänyt jälkeen Etsit. Ensinnäkin tämä UV geeli asettaa kaikki sisältää neljä kynsien muotoilu geeliä saman valmistajan kestävyyttä ja 15 ml Mallintaminen on tärkeä rooli. Ja toisaalta, ne soveltuvat myös Wi-Fi. Kun olet valmis kynnet niin pitkälle, vastaava primer kynsien pinnalla ja tehdä hyvin kuiva. Sitten voit alkaa käyttämään pohjamaali geeli. Anna Tämä kerros valossa kuivatuksen yksikkö kovettua ja toimi poistamatta hiki kerros jatkoi rakennus-geelillä. Ajattele sitä C-käyrä kehittämisestä. Kun kovettuminen voi Hymy irtautua ranskalainen geeli ja uudelleen UV-valossa Anna. Nyt Poista kerros hiki puhdistusaineella. Jos hieno tiedosto tai puskurin tiedoston pienet epätasaisuudet piti päässä ja käytät ammatillinen tiivistäviä geeli maaliin euroa, joka Tee kynnet kiiltävä. Älä odota enää ja tilata Meidän starter asetat korkealaatuisten tuotteiden paras avulla Nail Studio äänenlaadun.
Mitat
+
0.17 Metriä (m)
0.164 Metriä (m)
0.103 Metriä (m)
Sinetti
+
UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.666666666
Yhteenveto
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen