Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Geelikynsi aloituspakkaus

Geelikynsi aloituspakkaus

Filter articles
NAIL-EON-UV-geelialoituspaketti Geelikynsi aloituspakkaus NAIL-EON-UV-geelialoituspaketti
Lähde 27,35 € *
NAIL-EON-UV-geelipaketti Geelikynsi aloituspakkaus NAIL-EON-UV-geelipaketti
Lähde 42,25 € *
NAIL-EON-UV-geelikotipaketti Geelikynsi aloituspakkaus NAIL-EON-UV-geelikotipaketti
Lähde 20,52 € *
8,81 € / 1000 g
nded LED -aloituspakkaus Geelikynsi aloituspakkaus nded LED -aloituspakkaus
34,23 € *
NDED PURE -värigeeli Geelikynsi aloituspakkaus NDED PURE -värigeeli
13,09 € *
NDED-UV-geelin täyttöpaketti, pieni Geelikynsi aloituspakkaus NDED-UV-geelin täyttöpaketti, pieni
3,99 € *
1,73 € / 100 g
nded 7 värigeelin setti - Aqua Geelikynsi aloituspakkaus nded 7 värigeelin setti - Aqua
23,91 € *
Promed-UV-geelialoituspaketti Geelikynsi aloituspakkaus Promed-UV-geelialoituspaketti
78,99 € *
Promed-UV-geelialoituspaketti, sis. laukun Geelikynsi aloituspakkaus Promed-UV-geelialoituspaketti, sis. laukun
44,58 € *
18,05 € / 1000 g
NAIL-EON-UV-geelialoituspaketti, sis. laukun Geelikynsi aloituspakkaus NAIL-EON-UV-geelialoituspaketti, sis. laukun
Lähde 48,99 € *
19,83 € / 1000 g
Vylet-Nails Revolution NAIL-EON LED -geelipaketti Geelikynsi aloituspakkaus Vylet-Nails Revolution NAIL-EON LED -geelipaketti
88,99 € *
24,25 € / 1000 g
NAIL-EON-lomageelipaketti Geelikynsi aloituspakkaus NAIL-EON-lomageelipaketti
13,74 € *
Promed-UV-geelipaketti Geelikynsi aloituspakkaus Promed-UV-geelipaketti
79,00 € *
Promed-UV-geelikotipaketti Geelikynsi aloituspakkaus Promed-UV-geelikotipaketti
44,51 € *
19,10 € / 1000 g
Geelikynsi aloituspakkaus ja uv geeli setti halvalla - tuloksena ihastuttavat kynnet
Kynsimuotoilun aloittelijat voivat säästää sievoisen summan ostamalla ensin UV-geelien aloituspaketin, joka tarjoaa heti käyttöön kokonaisen tuotekokoelman, jonka avulla harjoitella geelikynsien tekoa. Ammattimaisille nded:n UV-geelipaketeille on myönnetty useita sertifikaatteja, ja niiden mukana on tietenkin saatavana käyttöturvallisuustiedote. Aloittelijat pääsevät nauttimaan nail design -alan korkealaatuisimmista tuotteista, sillä toimitamme tuotteet suoraan johtavalta valmistajalta, nded:ltä. UV-geelipaketit aloittelijoille soveltuvat siksi myös täydellisesti hienoimpiinkin kynsistudioihin ja alan verkkokaupoille. Hyvin hoidetut kynnet ovat jokaisen naisen kaunistus. Ne voivat olla timantin lailla hohtavat, huomiota herättävän värikkäät tai kiiltävät, elegantit tai viekoittelevat – ne ovat joka tapauksessa se piste i:n päällä, jonka huoliteltu ja tarkkaan harkittu ulkomuoto tarvitsee. Mutta sellaiset tarkkaan harkitut ja taidolla tehdyt käsittelyt rasittavat luonnollisia kynsiä ja saavat ne ajan mittaan lohkeilemaan, repeilemään ja näyttämään kiillottomilta. Se ei ainoastaan näytä ikävältä, vaan mahdollistaa myös tulehduksien syntymisen kynnen alueella ja sitä ympäröivässä ihossa – ei mikään miellyttävä juttu. Rakennekynnet voivat toimia luonnonkynsiä suojaavana kerroksena. Rakennekynnet ovat kuin ohut suojakalvo luonnollisten kynsien päällä, minkä avulla nail design -kynsilakat ja -poistoaineet tai ympäristön vaikutukset eivät pääse haurastuttamaan luonnollisia kynsiä. Erityisesti joustavat ja pehmeät, mutta kuitenkin mekaanista rasitusta hyvin kestävät geelikynnet soveltuvat tarkoitukseen erinomaisesti, kun luonnonkynsille halutaan suoda hoitokuuri ja aikaa parantua. Valikoimiemme geelituotteet ovat terveydelle vaarattomia, huippulaatuisia ja täydellisesti toisiinsa sopivia. Ne mahdollistavat yksinkertaisen muotoilun – suosituimpana tietenkin ranskalainen manikyyri – mutta yhtä hyvin tuotteillamme luodut geelikynnet voidaan koristella kirkkain värein tai kimallekivien, tarrojen ja muiden nail art -tuotteiden avulla. Seuraavilta nail design -kuvaston sivuilta löydät huolellisesti koottuja paketteja, joiden avulla upeiden geelikynsien teko käy nopeasti. UV-geelien aloituspakettien, UV-uunien, geelikynsioppaiden ja tietolehtisten lisäksi saatavana suuri valikoima geelituotteita sekä tarvittavia työkaluja geelikynsien tekoon. NDED e.K.:n tuotteet eivät koskaan sisällä MMA:ta (metyylimetakrylaattia).
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€