Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Akryylikynsi aloituspakkaus
NDED-akryylipaketti ongelmakynsille

Tiedot
+

Oletteko edes tiedä sitä? Luonnonkynnen on kuoppia, Uria tai muita ongelmia, jos perinteisten tuotteiden Epäonnistuminen kynsien? Tämä tehtävä, koska Kiitos NDED Ongelma nail akryyli set on nyt loppu. Uusimman tekniikan ja Akryyli teknologian tuotteiden kehitys voi nyt myös Asiakkaat ongelma kynnet kynsien muotoilu ja Kynsikoristeet täysimääräiselle tule. Tämä ongelma: akryyli kynnet ovat vain sisältää korkealaatuisia tuotteita, jotka lupaavat monipuolinen kynsien muotoilu. Tuotteet voidaan soveltaa kaikille kynsien tyyppejä. Kuten muissakin Muut akryyli tuotteet kaikki sovelletaan tyyppisiä Geelikynnet art olla. Tämä setti sisältää: - Primer 15 ml - kynsi akryyli neste XL 1000 ml - Akryylijauhe mikro ylellisyyttä selvästi Gan-stop 30 g - Akryylijauhe micro valkoinen luxury Ranskan Gan-Stop 30 g - Akryylijauhe mikro ylellisyyttä nousi Gan-stop 30 g - Naildesign sinetöinti geeli 15 ml - UV geeli kynsien muotoilu mallinnus opas - kynsien muotoilu akryyli mallin kerrokset guide - UV geeli virheiden syitä luetella kaikki toimitetut tuotteet voi tietysti myös erikseen tilauksen myymälässämme. Tämä asettaa saat mutta kustannustehokkaita toimittanut kaikki tarvittavat tuotteet yhdellä iskulla. Varmista ja Asiakkailleen Studio tuotteet ja upea laatu Kynnet - ja ongelma kynnet enää koskaan ongelma.  

Mitat
+

0.213 Metriä (m)
0.22 Metriä (m)
0.134 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

ohjeet
+

1. vaihe: Valmistele kynsi muotoilua varten painelemalla kynsinauhaa taakse.

2. vaihe: Tee kynteen mattapinta bufferilla.

3. vaihe: Kostuta sivellin akryylinesteellä.

4. vaihe: Laita kostutettu sivellin vaakasuoraan akryylijauheeseen ja odota, kunnes siveltimen kärkeen on muodostunut levitettävä pallo.

5. vaihe: Laita levitettävä pallo kynnelle ja muotoile kynnen rakenne.

6. vaihe: Kun muotoilu on tehty ja se on kuivunut, viilaa kynsi muotoonsa ja kiillota kiiltäväksi.


Vinkki: Lopuksi voit laittaa vielä viimeistelygeelin, jolla saadaan kiiltävä pinta.Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.3333

Yhteenveto

5
2
4
0
3
1
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen