Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Akryylikynsi aloituspakkaus
Akryylipaketti akryylimuotoiluun
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Sisäänkäyntiä varten Nailstylist / -in paljon tarvitaan; Ammattimaisen akryylin käynnistyssarja on juuri oikea. Jos haluat päästä akryylimallinnukseen, voit mennä naulan muotoiluun, joka sisältää kaiken.

Meidän nded Professional Acrylic Starter Set -sarjalla saat täydellisen peruslaitteiston kauneimpaan naulamallinnukseen. Laaja valikoima sisältää jokaisen 30g kynsilakka akryylijauheen kirkkaassa, vaaleanpunaisessa ja valkoisessa.

Tämä luo kauniin ranskalaisen manikyyrin ulkoasun. Lisäksi mukana on 100 ml akryylinestettä, kolme kaarevaa ja suoraa ammattikokonaisuutta raekoko 100/180, kynsien muotoilupuskuri ja kiiltävä kiillotuslevy sinisellä.

100ml Cleaner, akryyliharja ja dappen-lautasen lasi ovat yhtä paljon osaa tarjouksesta kuin alusta, jolla saavutetaan lopullinen kiinnittyminen. Kynsien jatko-osassa sarjaan kuuluu kärkipakkaus, jossa on 100 kärkiä, 3 ml: n kynsilakka ja kynsileikkuri.

Kymmenen ruusupuikot ja 500 rullan tela täydentävät kynsilakka-alueen. Lisäksi saat yksityiskohtaisen nail art -käsikirjan, joten mikään ei ole täydellisen akryylimallinnuksen tapaan nded Professional Acrylic Starter Set -sarjan kanssa. Takaamme tuotteidemme korkeimman laadun.

Luota monivuotiseen kokemukseenmme ja vakuuttamaan itsemme korkealaatuisista Gelnagel-tuotteistamme, tulette täysin innostumaan ja luottamaan. Hyödynnä laaja käynnistysjoukko ja herättää kaunein akryylimallinnus.

Mitat
+
0.279 Metriä (m)
0.276 Metriä (m)
0.139 Metriä (m)
Sinetti
+
Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5
Yhteenveto
5
24
4
13
3
0
2
0
1
2

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen