Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Akryylikynsi aloituspakkaus
nded-akryylipaketti ammattilaisille

Tiedot
+

Kaivattuja Aloita Nailstylist / - Koska asetetaan starter, joka on juuri oikea. Jos osallistut akryyli mallinnus uskalla haluaa, menee erityisen hyvin kanssa akryyli asetettu, jossa kaikki sisältyy. Kanssa meidän nded ammatillinen akryyli asettaa sinut täydellisen Perusvarustus kaunein akryyli kynsien malli kerroksia. Laaja Tuotevalikoimamme sisältää 30 g, akryyli jauhe selkeä, vaaleanpunainen ja valkoinen. Niin kaunis ranskalainen manikyyri katsoa luotu olla. 100 Ml akryyli neste myös kolme kaareva, ja vain viiloja granulaatiokudoksen 100 / 180, puskuri ja Myös kiiltävä kiillotus lohko sininen. 100ml cleaner, akryyli harja ja d-astia lasi tarjolla pohjamaaliksi Ultra kiinteä vastuu. Kynsien pidennys pakkaus sisältää Tippilaatikko kanssa 100 Vinkkejä kaksi kynsi liima 3 ml ja kynsien leikkuri. Kymmenen Rosewood syömäpuikot ja Zellettenrolle 500 kpl pyöristää tarjouksen. Saat myös yksityiskohtaiset käyttöohjeet niin, että sinun täydellinen Acrylmodellagen on tavalla. Takaamme korkean laadun tuotteista. Luota meidän pitkäaikainen Valmistajan kokemus ja vakuuttaa itsesi tuotteet, voit on täysin ihastunut ja vakuuttunut. Hyödyntää laajan Ja luoda kaunein akryyli mallin kerroksia.

Mitat
+

0.279 Metriä (m)
0.276 Metriä (m)
0.139 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.5517

Yhteenveto

5
16
4
14
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen