Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti / Akryylikynsi aloituspakkaus
NDED-akryylipaketti aloittelijoille

Tiedot
+

Joku on uusi ottaa akryyli kynnet Aloituspakkaukset parhaiten. On kaikki tarvittavat akryyli asetettu Sisältää aineiston luoda kaunis akryyli malli kerroksia. Kanssa meille NDED akryyli käynnistin setti sinut kattavan tarjota korkein Nail salonkilaatua. Kaikki sisältyy joukosta ja basic laitteet Akryyli mallinnus tarvitaan. Akryyli jauhe selkeä 30 grammaa sekä 100 ml Akryyli neste. Jatkojalostukseen, kolme on vain myynnissä Tiedosto jonka raekoko, 100 / 180, kaareva ProFi tiedoston sisältää 100 / 180, ja puskurin. Kiiltävä kiillotus lohko sininen säädetään kiiltävä pinta. 100 ml cleaner erityistä rasvanpoisto ja puhdistus Kynnet puuttuu sekä harjalla. Täydellinen työ on D-astia lasi, akryyli neste kaadetaan se. Yksi Zellettenrolle täydentää laaja valikoima 500 kappaletta kerrallaan yksityiskohtaiset akryyli mallinnus käsikirja on valmis. Tarjoamme monen vuoden kokemuksella tuottajana. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja uusimman tekniikan tuotettu. Vakuuttaa itse meidän Tuotteet ja palvelumme. Meidän testipakkauksen ja tehdä oman kaunein akryyli mallin kerroksia. Voit olla vihainen, ole aiemmin akryyli mallinnus on uskaltanut lähestymistapa.

Mitat
+

0.284 Metriä (m)
0.194 Metriä (m)
0.141 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

ohjeet
+

1. vaihe: Valmistele kynsi painelemalla kynsinauhaa taakse.

2. vaihe: Tee luonnonkynteen mattapinta bufferilla.

3. vaihe: Poista pöly.

4. vaihe: Nyt voit aloittaa akryylimuotoilun.

5. vaihe: Akryylinesteeseen upotettu sivellin on nyt kastettava akryylijauheeseen.

6. vaihe: Voit jatkaa muotoilua muodostuneella massalla.


Vinkki: Kun kynsimuotoilu on valmis, viilaa se vielä kiiltäväksi kiillotuslohkolla.Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.6667

Yhteenveto

5
4
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen