Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsisetti
Yhdentoista 10,00 € tilauksiin joiden arvo on 75,00 € tai enemmän koodilla WINTER2017

Kynsisetti

Filter articles
1 2
NAIL-EON-UV-geelialoituspaketti Kynsisetti NAIL-EON-UV-geelialoituspaketti
Lähde 39,79 € *
Kynsi kalvoa - hopea Kynsisetti Kynsi kalvoa - hopea
2,54 € *
nded 7 värigeelin setti - Aqua Kynsisetti nded 7 värigeelin setti - Aqua
14,88 € *
nded Diamond -tippilaatikko 100 kpl Kynsisetti nded Diamond -tippilaatikko 100 kpl
Lähde 2,00 € *
Kuvioidut kynsitipit Kynsisetti Kuvioidut kynsitipit
Lähde 3,76 € *
Nail art niitit Kynsisetti Nail art niitit
Lähde 1,95 € *
Manikyyrisivellinsarja Kynsisetti Manikyyrisivellinsarja
11,79 € *
YOUMAXX Pedikyyri -setti Kynsisetti YOUMAXX Pedikyyri -setti
Lähde 5,41 € *
Sukat parafiinivahakylpyyn Kynsisetti Sukat parafiinivahakylpyyn
13,71 € *
nded Pedikyyri - Kynsileikkuri Laatikko Kynsisetti nded Pedikyyri - Kynsileikkuri Laatikko
Lähde 2,66 € *
NDED-UV-geelinäytepaketti Kynsisetti NDED-UV-geelinäytepaketti
15,98 € *
Kynsilävistyshyrrä Kynsisetti Kynsilävistyshyrrä
13,74 € *
Fizz-Yhdet kynsi Kynsisetti Fizz-Yhdet kynsi
Lähde 2,32 € *
nded Glamour kynsifoliot gepardi Kynsisetti nded Glamour kynsifoliot gepardi
Lähde 2,46 € *
YOUMAXX Pedikyyritohvelit 12 pakkauksissa Kynsisetti YOUMAXX Pedikyyritohvelit 12 pakkauksissa
Lähde 18,22 € *
nded LED -aloituspakkaus Kynsisetti nded LED -aloituspakkaus
99,98 € *

Valitse sopiva alaryhmä on Kynsisetti:

Nail art setti
Tarkkaan valikoidut nail art setti ovat vaivaton tapa kokeilla yhä uudenlaisia, luovia kynsien muotoilutapoja. Yksittäisten sarjojen nail art -elementtejä voidaan yhdistellä vapaasti toisiinsa ja loihtia kynsiin upeat koristelut, kaipasitpa sitten hillittyä tyylikkyyttä taikka rohkeaa räväkkyyttä. Yksittäiset elementit on valittu sillä tavoin, että ne muodostavat harmonisesti yhteensopivia yhdistelmiä.
Manikyyrisetti
Manikyyrisarjat sisältävät kaiken, mitä voit tarvita huoliteltuja sormenkynsiä varten. Kätevät sarjamme sisältävät työkaluja viilaukseen ja kiillotukseen sekä kynsien lyhentämiseen. Sarjojen laajuudesta ja koosta riippuen ne soveltuvat ammattimaisessa kynsistudiossa tai kotona käytettäviksi tai vaikkapa vain nopeaa manikyyriä varten. Manikyyrisetti...
Pedikyyrisetti
Jalkojen hoitosarjat tarjoavat hoitoa yhdelle tärkeimmistä ruumiinosistamme. Pakkausten tarkoin harkittu sisältö kattaa kaiken, mitä tarvitset kauniita ja hyvin hoidettuja jalkoja varten. Säännöllisesti hoidetut jalat eivät ainoastaan näytä huolitelluilta ja kauniilta, vaan saat vaivan palkaksi myös terveen seisoma-asennon ja hyvän olon tunteen.
Geelikynsi aloituspakkaus
UV-geelituotteiden aloituspaketit tulevat edullisemmaksi kuin yksittäisten tuotteiden ostaminen. UV-geelialoituspaketit sisältävät kaiken, mitä ammattimaiseen kynsimuotoiluun tarvitaan. NDED e.K.:n tuotteet eivät koskaan sisällä MMA:ta (metyylimetakrylaattia).
Värigeelisetti
Värigeelien maailmalla on tarjottavanaan lukemattomia vivahteita ja lukuisia erilaisia efektejä. Päätöksen tekeminen ei ole aina helppoa. Värigeeli setti voi helpottaa huomattavasti päätöksen tekoa. Seteissä on yhdistelty värejä ja UV-geelejä, jotka sopivat yhteen, mikä helpottaa sopusointuisen nail art -koristelun tekemistä, loihtii viehättäviä efektejä kynsienmuotoiluun ja toimii geelikynnen suunnittelun punaisena lankana.
Geelilakkaus aloituspakkaus
Jos haluat säästyä vaivalta, jota yksittäisten osien kokoaminen sarjoiksi aiheuttaa, myymälästämme löytyvät geelilakka setti ja UV kynsilakkasarjat ovat oikea valinta. Huolellisesti kootut Carbon lakkojen ja erilaisten työlaitteiden yhdistelmät ovat ihanteellinen valinta erityisesti aloittelijalle. Pakkauksiin sisältyvät pitkäkestoiset värilakat, joista on valittavana eri värisävyjä ja koostumuksia. Näin niin Full Cover -muotoilut kuin mielikuvitukselliset nail art -luomuksetkin sujuvat kuin lasten leikki.
Akryylikynsi aloituspakkaus
Meiltä saat akryylituotteiden aloituspaketit, joilla luodaan satumaisen kauniit akryylikynnet. Akryylipaketit aloittelijoille tulevat edullisemmaksi kuin yksittäisten kynsituotteiden ostaminen, ja ne sopivat siten täydellisesti kynsimuotoilun aloittelijoille. Akryylikynnet ovat kestävämpiä kuin geelikynnet...
Testi pakkaus
Kokeilupaketit sopivat erityisen hyvin kynsimuotoilun aloittelijoille sekä kynsistudioille. Kokeilupaketit tulevat edullisemmaksi kuin yksittäisten tuotteiden ostaminen.
Kynsisetti ja rakennekynnet, hanki aloituspakkaus verkkokaupasta
Kynsistudiopaketit sisältävät kaiken, mitä ammattimaiseen kynsimuotoiluun tarvitaan. Aloituspaketit on koottu huolellisesti niin, että aloittelija pääsee heti kynsimuotoilun alkuun ja saa käyttöönsä kaiken tarvittavan. Toisaalta myös kynsistudiot ja ammattikynsimuotoilijat hyötyvät niistä: Käytetyt materiaalit ovat erittäin laadukkaita ja kaikilta osin eurooppalaisten standardien mukaisia. Tuotteet tulevat suoraan valmistajalta, minkä myötä voimme tarjota erinomaisen hinta-laatusuhteen. Ne täyttävät kaikki toiveet. Tuotekuvastostamme löydät useita erilaisia nail design -paketteja – olemme koostaneet eri paketit erilaisia tarpeita vastaaviksi. Vylet-Nails-sarjan geeli- ja akryylipakettien lisäksi valikoimassa on geelituotepaketteja, akryylituotepaketteja, nded-täyttöpaketti sekä tietenkin myös malleja kynsimuotoiluun. Paketteihin kuuluu kovetusuuni, ajastin ja kaikki tarvittavat aineet ja työkalut. Mukana toimitetaan myös korkealaatuisia ja muiden tuotteiden kanssa yhteensopivia kynsitippejä ja -tarroja. Paketit voivatkin toimia erinomaisina ensivarustuksina vastaperustetuille kynsistudioille. Kuten lähes kaikkien muidenkin tuotteidemme kohdalla, suurten määrien tilaus kerralla tulee yksittäistilauksia edullisemmaksi. NDED e.K.:n tuotteet eivät koskaan sisällä MMA:ta (metyylimetakrylaattia).
Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen