Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Top coat ja base coat
Vylet-Nails Wet Look -kirkasvärilakka

Tiedot
+

Ei hätää on kiiltävän kynnet Vylet nails märkä ilme kirkaslakka. Se on suunniteltu märkä ilme ja valmis kunkin Nailart. Sinetti käytettäessä tämä kynsilakka viimeistelykerroksena ihanan kuviot Stampingtechnik. Valmis kynsilakka tulee kauniisti suunniteltu lasipullossa, joka sisältää 15 ml. Edellä kierretulppa kattaa pitkällä harjalla pullo, joka on luotettava ja taloja. Tämä on suunniteltu nimenomaan, koska hän vie aina oikea määrä kynsilakka siveltimellä hiukset. Musta, tyylikäs kynsilakka pullo on katseenvangitsija-jo vain visuaalisesti. Kaunis kaareva fontin Vylet-nails logo täydentää vaikutelman. Ohjelmassa hän ei eroaa muiden ylimääräinen maali. Se avaa pullon kierre, ottaa pois ruuvi kansi integroitu harjalla ja tarjoaa ainutlaatuisen raita myös pullon kaulan että liikaa tuotteen asetin edelleen. Sitten taikina kynsien kynsien kynsien lähestymistapa alla kynsinauhoja kynsien kärki ja. Huomaat nopeasti, että on erittäin helppoa. Wetlook maali ei toistuvasti olisi sovellettava kerros tuottaa ja tyylikäs Wetlook vaikutus. Maalattu luonnolliset kynnet kuiva nopeasti on todistetusti kestävyys. Täydellinen kynnet loistaa ja nauttia kohtuuhintaisia professional tuotteita.

Mitat
+

0.032 Metriä (m)
0.03 Metriä (m)
0.077 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen