Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Top coat ja base coat
Vylet-Nails top-coat lakattujen kynsien täydelliseen viimeistelyyn

Tiedot
+

Haluat naarmuuntumaton ja loistava kiiltävä kynnet? Vylet-nails top coat se et. Hän antaa vertaansa vailla valmis. Se on helppo peli, jossa tämä erityinen viimeistely kynsilakka sinetöidä helpoittavat maalattuja. Hienostunut kynsilakka Vylet-nails talosta vakuuttaa keskimääräistä kuivan kauden. Hän on väritön ja voidaan hyvin helposti ja tarkasti erittäin kehittyneiden Pinselapplikators ansiosta. Suojella luonnon kynnellä myös ulkopuolisille vaikutteille, pur levitetään top coat kerros. Värillinen sävyt tämän tuotteen pinta on päällystetty ja suljettu. Väri lakkojen vuoksi enää jakaa ja kulmat on veistetty pois asia-lta ohi. Jopa valmis, art kynnet voidaan myös suojata Vylet-nails-maalaa naarmuilta ja värin. Jos punertava tai ruskehtava haalistuneita naulata levyt, tämä voi olla, koska käytät toukokuu ei massoja. Tässä vaiheessa kokeilla esitetty pintamaalia. Musta lasipullo sijaitsee hyvin kädessä ja on tyylikäs. Kaareva kirjallisesti yksin harjalla pullo on optinen kohokohta työmäärän yksikkö tai kynsien-taulukossa. Saada ammatillinen tuotteita kanssamme lyömättömillä hinnoilla. Hyötyä hinnat ja ilmoita tyytyväisyytesi tuotearviointiin.

Mitat
+

0.032 Metriä (m)
0.03 Metriä (m)
0.077 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4

Yhteenveto

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen