Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Top coat ja base coat
Naarmuja vastustavan, kiiltävän lopputuloksen luova viimeistelylakka

Tiedot
+

Sinulla on vähän aikaa manikyyri kynnet, Kynsikoristeet, sisustaa ja sitten kaikki jotta panna lähtöviiva-resistenssi ja kestävä maali? Kaikki ei ole ongelma! Alussa, tiedostoa kynnet haluttu pituus ja muoto. Levitä massoja. Kuivaamisen jälkeen nyt maali väri maali kynnet. Vaikka tämä pinnoite kosteassa tilassa on kaunis Kynsikoristeet voi olla työtä. Kynsilakka tulisi täysin cure Nailart. Sen jälkeen suosittelemme meidän NDED tiivistysaine maali. Voit käyttää sitä yli valmiin maalattu kynnet helppoa. Se suojaa väri kynsilakka ja Ornamentti naula, niin että ei voi naarmuja maali eikä kynsille liukenee. Valmis kynsilakka voidaan helposti soveltaa sen tiheys. Myös karkaisu kuivatuksen yksikkö valossa ei ole tarpeen, koska se kuivuu ilmassa, kuten muissa tavallisen kynsilakkaan. Edelleen annat kaunis kiiltoa kynnet, kuten nail art - motiivit. Jos etsit jonkin aikaa sen jälkeen mainittu sinetti, on tullut vihdoin löytää meille. Joten älä odota enää ja tilata laatutuote kynsien Sealer edulliseen hintaan.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.375

Yhteenveto

5
5
4
2
3
1
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen