Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Top coat ja base coat
NDED Top Coat -päällyslakka – viimeistelylakka

Tiedot
+

NDED top coat on erityisesti suunniteltu kynsilakka, joka on väritön ja myös kiiltävä. Jos otat sen puhdas, suojaa luonnon naulata. Entisin väritys ei siru ja hiutale myös ei kulmat. Hän on erittäin naarmuuntumaton ja kuivuu nopeasti ilmassa. Tekokynnet voidaan myös suojata top coat ulkoisilta. Saat välittömästi ilmoituksen, että tämä tuote on ammatillinen loppuun kynsilakka. Se on todella helppo käyttää. Levitä pintamaalia kuiva lakka. Anna sen kuivua jonkin aikaa ilmassa. Täysin kiillotettu kynnet tehdään. Voit halutessasi tyyli kynnet luonnollisen ulkonäön, erityinen maali käytetään kerran maalaamatonta luonnolliset kynnet. Löytäisi koskaan tahrat tummempi väri maalit, jonka väripigmenttien kynnellä? Suojaa teidän kynnet ruma edes ja käyttää massoja NDED ensimmäinen kerros maalia toiveenne. Sitten jatkaa värivalintasi ja sinetöidä hyvin kuivunut tasoja lopussa meidän NDED pintamaalia. Ylimääräinen maali päivittää jälkeen kaksi tai kolme päivää. Hyvä pito voit nauttia pitkä kaunis ja hoidettujen kynnet. Sisältö: 15 ml tai 4000 professional on laadukkaita tuotteita käypään hintaan vain NDED ml.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.4915

Yhteenveto

5
35
4
20
3
2
2
2
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen