Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Top coat ja base coat
No Lite -huoltolakka, täydellinen apu ilmakuplien hätäkorjauksiin

Tiedot
+

Lähteekö Ilmastointi sulkeumat - nro Lite stabilointiaine -Toki olet ajanut koskaan täyttää kynnet hieman ennen itse, ja heillä ruma siirtyminen geeli ja kynsien seurauksena? Tai Ilmastointi on muodostunut mukaisesti nail gel läpi kasvaa ulos ja nyt tässä vaiheessa? Älä huoli, stabilointiaine, voit luoda NDED nro Lite väliaikaista korjaamiseksi molemmissa tapauksissa. Sujuvaa siirtymistä hieno tiedosto ja laittaa kynnet haluttu pituus ja muoto. Poistaa hakemuksen ja puhtaampi. Asiakkaan tarpeet Käytä primer, yksi jälkeenpäin. Tämä vahvistaa välisen geeli ja kynsien. Seuraavassa vaiheessa ota yhteyttä nro Lite stabilointiaine. Maalata kuin perinteiset kynsilakka, teennäinen ja annetaan kuivua. Liima osia sisältämien aiheuttaa nosto geeli uudelleen kytketty naulan. Se sopii myös suojaa hissien ongelma kynnet. Lopuksi käyttää tukikangasta. Nagellackentferners saat apua myös helposti tämä perääntyä Nail. Pinnoite, joka on osa tuotteen valikoima finsh, kynsilakka on laadukas nail Studio-laatu, saatavilla meiltä.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

3.7143

Yhteenveto

5
1
4
4
3
1
2
1
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen