Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Top coat ja base coat
Viimeistelykynsilakat – NDED-timanttiefektilakka, kirkasvärilakka

Tiedot
+

Tämä maali avulla luoda upeita kynsilakka Vaikutukset asiakkaille kynnet. Olipa se ranskalainen manikyyri tai nail art Design - NDED timantti vaikutus lakka 4000 ml tuoda märkä ilme naulata. Hyvin rikas ja tarpeeksi kauan kynsilakka voi Ihanteellinen lopettaa pinnoite luonnollinen tai keinotekoinen kynnet. Koska se on Kun tämä on 4 l yksikkö, onko maali ennen Kaada sopivaan astiaan. Monia nail suunnittelijat hyödyntää suuri Pullo lisäksi asiakkailleen joitakin lakka täyttämiseen kotona. Usein asiakkaat haluavat muokata maali kotona ja hakea kerran ja tehdä ei aina tehdä vaihde studiossa ottaa tämä vaihtoehto on erittäin hyvä. Kiitos sen Kynsien on naarmuuntumaton ainesosia ja erityisiä ominaisuuksia ja Saa kiiltävä pinta. Asiakkaasi rakastaa enemmän kuin ja olla tyytyväinen tulokseen. Takaamme sinulle laadukkaita tämä maali Studio laatu toimitetaan, että saat tuskin missään muualla Saksan Markkinat löytää uudelleen. Sinun hämmästynyt tuotteemme ja kaikki tarvikkeet, joita laadimme sinulle online-ostoksia pidä.  

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.6667

Yhteenveto

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen