Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Kynsilakka trendit
Erittäin peittävä värikynsilakka PURE takaa parhaat väritulokset

Tiedot
+

Pidät siitä, jos kynsilakka, kynnet, mutta myös varpaankynnet visuaalisesti sopii teidän porukka? Sitten voit maalata kynnet vain meidän NDED Väri kynsien lakka puhdasta. Kynsilakka ne ovat täysin kehitystä ja löydät sopivalla värillä, joka sovittaa vaatteita-veneellä. Aloita pieni, klassinen tai wellness-manikyyrillä vaiheet. Kun olet suorittanut jonkin näistä käsin ja kynsien hoito-ohjelmia, Suosittelemme voit hakea massoja sinun kynnet. On tarkoitettu, värillinen kynsilakka lähtee ei tahroja naulan poistamisen jälkeen. Tämä voi tapahtua helposti varsinkin kirkkaat värit. Kun massoja on kuiva, aloitat maalaus viiden ensimmäisen kynnet. Anna kovettua paint kynnet. Huolimatta meidän väri korkea opasiteetti suositella kynsilakka, sovelletaan kaksi kerrosta kynsien lakka. Näin voit saavuttaa vielä puhtaampia väri tulos kynnet. Anna kuivua kokonaan, ja tämä soveltaa kerros. Lopuksi maalata kynnet pintamaalia ja sinetti väri maalata että. Tätä pidempi kestoikä, voit saattaa ilmetä ilman myöhemmin naarmuja värillinen Paintissa. Odota enää, koska monia trendikkäitä värejä nail Studio-laatu ääni, mutta uskomattoman edulliseen hintaan odottaa sinua online-ostoksia.

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.4167

Yhteenveto

5
17
4
17
3
2
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen