Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Kynsilakka trendit
NDED-päällyslakka, matta

Tiedot
+

Kiiltävät vai mattapintaiset kynnet? Riippuu täysin mielipiteestä. Suurinosa kynsilakoista on suunniteltu antamaan kiiltävä lopputulos. Niille jotka haluavat matan pinnan, tämä ei tietenkään ole kovin oivallinen tilanne. Tähän voimme kuitenkin tarjota ratkaisun! Nded Matta päällyslakka antaa kynsille trendikkään matan pinnan. Tämän lisäksi se omaa tietenkin kaikki ominaisuudet joita olette tottuneet odottamaan päällyslakoilta. Tämän avulla voitte saada aikaan matan lopputuloksen vaikka käyttäisitte korkeakiiltoisia lakkoja.

Matta päällyslakka on helppo levittää ja tarjoaa kaikki edut jotka tavanomaisetkin päällyslakat tarjoavat. Se suojaa värilakkakerroksia naarmuilta ja murenemiselta, sekä auttaa väriä säilymään hyvänä pidempään. Antakaa värilakan kuivaa kunnolla ennenkuin levitätte mattan päällyslakan kynsillenne. Tarjoamme tietenkin laajan valikoiman eri värejä ja muita päällyslakkoja, mikäli haluatte vaihdelle matan ja kiiltävän lopputuloksen välillä.

Antakaa tuotteidemme vakuutta teidet. Ne täyttävät kaikki eurooppalaiset vaatimukset, ja edustavat kehityksen viimeisimpiä askelia. Tarjoamme vuosien kokemuksen ja asiantuntemuksen käyttöönne, yhdessä erinomaisen palvelun kanssa.

Mitat
+

0.03 Metriä (m)
0.03 Metriä (m)
0.073 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.7

Yhteenveto

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen