Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Kynsilakka trendit
NDED-magneettilakka

Tiedot
+

Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita kynsien muotoilu Teollisuus. Nded magneettinen maali meillä on uusi tuote markkinoille toi, joka on uskomaton Magneticeffekte Rakennekynnet Anna. Huolella valitut laadukkaista raaka-aineista ovat korkea Laatu ja säteilevä hehku kynnet. Eleganssia ja Kiilto yhdistää yhden tuotteen - on meidän magneettinen pinnoite, jonka se olemme monen värisiä. Varustettu metalli hiukkasia Maali on kuin normaali kynsilakka siveltimellä suoraan purkista soveltaa kynsien. Takki on oltava ohut. Jälkeen magneetti, mahdollisimman lähelle naulan hallussa. Että Magneetti varmistaa maan yhdessä ainekset lakka, joka on tehdä värikkäiden metalliset vaikutuksia kynnet. Liikkuvuus Magneetit eri malleja, linjat ja kaltevuudet, haluat tavoittaa. Suosittelemme, että asennat tumma massoja koska tällä magneettinen maali entistä enemmän esiin. Että Magneettinen säteilevä kynnet läikät ja naarmuilta suojelemiseksi, Suosittelemme yllään top takit yhteys tai Tiivistys geeli. Suunnittele uusi moderni kynnet tämä uusi markkinoille maali.

Mitat
+

0.03 Metriä (m)
0.03 Metriä (m)
0.074 Metriä (m)

Sinetti
+

Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

5

Yhteenveto

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen