Sertifioitu verkkokauppa
Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Yli 150 LED -Geeliä
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat / Kynsilakka trendit
Yhdentoista 11,00 € tilauksiin joiden arvo on 99,00 € tai enemmän koodilla SUMMER2016
Kokeile NDED sormen kynsilakkoja holografinen vaikutuksia kauniit kynnet
Tiedot
+
Kaunis hyvin hoidettu, ja ne on sisustettu kynnet valtavasti parantaa yleistä ulkoasua, joka on suunniteltu kaunis luomuksia. Ei aina täydellinen kynsien muotoilu on niin helppoa kuin voisi haluta. Klassinen maalaus näyttää tyylikäs ja elegantti. Mutta se on yksinkertaisesti liian tylsää jossain. Vaikka ei välttämättä. Meidän hologrammi voidaan kynsilakka, kynnet loistaa valoa eri Värimaailma. Hyödynnä tämä ainutlaatuinen peli värit kynnet ja saada ihaillen katseita. Maali voidaan helposti soveltaa, kuten perinteinen kynsilakka. Se on kuivunut, olet kaunis sateenkaari hohto kynnet. Tietenkin voit yhdistää kynsilakka muut koristeet kuten tallettajien tai pieni strassit. Maali toimii yksin, mutta myös aivan lumoava.
Sinetti
+
Ilmakovetteinen

Kynsien muotoilu ilman laitteita niiden kovettamiseen: Luokaa kauniit luonnon- tai rakennekynnet ilman elektronisia laitteita. Tällä sinetillä olemme merkinneet tuotteet jotka kovettuvat itsestään tullessaan kosketuksiin ilman kanssa.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.3333
Yhteenveto
5
4
4
8
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen