Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Geelilakkaus
Geelilakkaus NAIL-EON Geelilakka STRAIGHT Luonnolliset Kynnet

Tiedot
+

Geelilakkamme omaavat Peel Off- ja Strip-lakkojen ominaisuudet. Jättäkää yksinkertaisesti primer ja base coat pois, ja voitte muutaman päivän kuluttua poistaa geelilakan yksinkertaisesti ja helposti. Monet ovat jo vuoden Erlanger valmistaja toiminnan yhteydessä Uudet tuotteet meiltä markkinoille on tullut asiakkaidemme kanssa iski kuin pommi. Sovellus on erityisen helppoa kuin geeli suoraan kätevä ja käytännön Pullo olla käytetty ja soveltava. Geeli takki myös LED, valo kuivatuksen kynsilakka geeli UV-kynsilakkaa, geelilakkaus, gelish. Geelilakkausta tai UV-lakka kuten perinteiset kynsilakka käyttämään muutaman valmisteltava. Ensinnäkin kynnet puskuri on saa pakastaa ennen kynnet sitten puhdistaa puhtaampaa ja primer sidosaineena otetaan käyttöön. Kun se kuivataan ilmassa, pohja on geeli-lakka Erityinen massoja sovelletaan kynsien värimuutokset ja Suojaa maali. Merkkivalo 2 minuuttia UV massoja parantaa. Hikoilu kerros ei poisteta kynnet, mutta Väri geeli levitetään suoraan vielä märkä massoja. Että Geelilakkaus Kynnet säteilytetään uudelleen 2 minuuttia UV-valoa ja väri geeli parantaa. Jos erityisen rikas ja voimakas väri pitäisi olla, on suositeltavaa käyttää kahteen kertaan. Jos olet Toimisi motif tai Rakennekynsi art on märkä maali voidaan tehdä seuraavat pintamaalia gel coat käytetään. LED valmis! Alkuun järjestyksessä takit kynnet ennen Naarmuja suojaa ja tarjoaa ihanteellinen lopettaa hikoilu kerros Poistaa. Kokeile tällaista geeli menetelmällä ja näet miten sovellus on erittäin helppo. Se kovettuu 120 sekuntia normaali UV valolaitteet ja 30-60 sekuntia kuivatuksen yksiköt LED-valo. Geelilakkaus NAIL-EON geelilakka STRAIGHT luonnolliset kynnet halvat ostoksilla verkkokaupassa.

Viskositeetti
+

ohut keskipaksu paksu

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

4.4471

Yhteenveto

5
243
4
179
3
26
2
7
1
2

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen