Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat
Geelilakat NAIL-EON uv geelilakka extrem glitter - geelilakkaus kotona

Tiedot
+

Kynnet on valmisteltava hyvin ennen NAIL-EON geelilakat extrem glitter -tuotteen levittämistä, jotta saadaan parhaat mahdolliset tulokset. Kynsille tehdään manikyyri, ne muotoillaan ja esikäsitellään primerillä hyvää pitoa varten. Luonnonkynsi pohjustetaan aluslakalla, tahmea kerros jää kynnelle. NAIL-EON UV-kynsilakka extrem glitter levitetään siveltimellä kuin tavallinen kynsilakka. Ohut lakkakerros kovetetaan UV-valon alla, mikä saa aikaan sen kimalle-efektit. Jatkokäsittely tehdään tavalliseen tapaan. Puhdistetuille kynsille levitetään heti viimeistely, vaihtoehtoisesti voidaan ensin tehdä nail art -koristelu erilaisilla elementeillä. Viimeistely tehdään päällyslakalla, joka antaa kynnelle huippukiiltävän, naarmuuntumattoman ja erittäin pitkäkestoisen pinnan. Kynsien lisähoitoon voidaan ottaa avuksi kynsiöljy, joka mahdollistaa sileät kynsinauhat, kiiltävät kynnet ja kauniit kädet. Geelilakat NAIL-EON uv geelilakka extrem glitter varten geelilakkaus kotona.

Viskositeetti
+

ohut keskipaksu paksu

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

5

Yhteenveto

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen