Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kynsienmuotoilu / Kynsilakat
Geelilakkaus kanssa NAIL-EON geelilakka flake effect varten kynnet

Tiedot
+

NAIL-EON UV kynsilakat flake effect levitetään tehostegeelinä värilakan päälle. Läpikuultava lakka verhoaa kynnen hohtavalla kerroksella ja takaavat samalla, että kynsimuotoilu kestään pitkään kauniina, ei naarmuunnu ja kestää arjen kulutusta. Luonnon- tai rakennekynsi karheutetaan ja siitä poistetaan pöly ennen NAIL-EON UV -kynsilakan flake effect levittämistä. Tämän jälkeen kynnelle levitetään aluslakkaa, jota kovetetaan UV-valolla 120 sekunnin ajan. Tahmea kerros jätetään kynnen pintaan, se toimii tehostelakan pohjana. Geelilakkaa levitetään paksu kerros kynteen ja se kovetetaan UV-lampulla. Kynsi viimeistellään lopuksi päällyslakalla. Se levitetään NAIL-EON UV flace effect -kynsilakan tahmean kerroksen päälle ja kovetetaan myös. Syntyvä dispersiokerros poistetaan puhdistusaineella. Haluttaessa kynsi voidaan kiillottaa vielä kiillotusöljyllä. Geelilakkaus kanssa NAIL-EON geelilakka flake effect varten kynnet.

Viskositeetti
+

ohut keskipaksu paksu

Sinetti
+

UV sopiva

Luokaa kestävät ja vahvat kynnet käyttämällä UV-geelejä ja sopivia tarvikkeita. UV-geelit ovat tarjolla useana eri värinä sekä koostumuksena. Ne voidaan kovettaa käyttämällä UV- tai CCFL-lamppua, noin 120 sekunnissa. Tällä sinetillä merkityt tuotteet ovat tarkoitetut UV-geelitekniikkaan.

LED sopiva

LED-geelit ja yhteensopivat tuotteet auttavat luomaan kynnet käden käänteessä. LED geelit kovettuvat noin 30-90s LED- tai CCFL-lampun avulla, ja noin 120s UV-lampun alla. LED-geelit voidaan poistaa helposti, eikä niitä tarvitse hioa pois. Tämä sinetti kertoo että tuote sopii LED-geelien kanssa käytettäväksi.

hapoton

Onko sinulla allergioita, muttet halua niiden takia luopua mahdollisuudesta kauniisiin kynsiin? Käytä siinä tapauksessa hapotonta geeliä, sillä se on kehitetty erityisesti allergikoita varten.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen