Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €

Tarjoamamme maksutavat ovat sekä helppoja että turvallisia

Voit maksaa ennakkoon, luottokortilla tai PayPalilla. Ota huomioon eri maksutapoja koskevat ehdot.

Ennakkomaksu

Ennakkomaksu tarkoittaa, että maksat tuotteet meille etukäteen. Tilauksesi voidaan silloin käsitellä heti, kun maksu on kirjautunut tilillemme ja järjestelmämme on käsitellyt sen. Tähän voi kulua yksi tai kaksi työpäivää maksun saapumisesta.

Jos päätät maksaa pankkisiirrolla, varmista, että ilmoitat seuraavat tiedot. Asiakasnumero ja/tai tilausnumero on tärkeä tieto, sillä tietojen puuttuminen voi viivästyttää prosessia meistä riippumattomista syistä. Jos kyseessä on kansainvälinen pankkisiirto, käytä IBAN- ja BIC-koodejamme. Siirtotiedot ovat tärkeitä siirron ja tilauksen sujuvan käsittelyn varmistamiseksi.

Luottokortti

Helppoa, turvallista, yksinkertaista

Jos haluat maksaa luottokortilla, syötä tarvittavat tiedot luottokorttipohjaan. Tilauksesi lähetetään toimitusosastolle, kun maksu on varmistettu. Verkkokaupassamme voi maksaa vain VISA- ja MASTERCARD-luottokorteilla. 3D Secure -suojausmenettelyn käyttö on pakollista. Pyydä tarkempia tietoja menettelystä pankiltasi tai luottokorttiyhtiöltä. Luottokorttiasi veloitetaan vasta, kun tuotteet on toimitettu.

PayPal

Maksakaa helpommin ja turvallisemmin

Jos sinulla PayPal-tili, voit siirtää maksun meille sähköisesti. Tämä on pankkisiirtoa nopeampi vaihtoehto. Tilauksesi lähetetään toimitusosastolle, kun järjestelmämme on tallentanut maksusi.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen