Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Wellness tuotteet
YOUMAXX - Kivien lämmittämiseen
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Kuumakivihieronta on lähtöisin, kuten monet vastaavat tekniikat, aasiasta. Tekniikka kasvattaa alati suosiotaan. Se auttaa helpottamaan stressiä ja sen aiheuttamaa lihasjännitystä. Lihakset rentoutuvat ja hyvänolontunne kasvaa. Jos haluatte tarjota tätä tekniikkaa, löydätte kaiken tarvitsemanne kaupastamme. Hierontakiven lämmitin auttaa lämmittämään kivet haluttuun lämpöön helposti ja nopeasti.

Kiven lämmitin sisältää säätimen jonka avulla halutun lämpötilan asettaminen on helppoa. Laitteen valo näyttää milloin lämmitys on valmis ja kivet ovat valmiit käytettäväksi. Laite on laadukas.
Peskää kivet aina ennen käyttöä. Asettakaa ne lämmittimeen, ja kun ne ovat saavuttaneet halutun lämpötilan, poistakaa ne puulusikan avulla hellästi laitteesta. Kuivatkaa kivet ja mikäli haluatte, voitte käyttää hieronta öljyä. Öljy levitetään käsin kohteen iholle. Kuumia kiviä ei koskaan tule käyttää palaneella iholla. Tarkastakaa kivien lämpötila ennen käyttöä, voitte asettaa pyyhkeen tai peitteen kivien ja ihon väliin.

Mitat
+
0.3 Metriä (m)
0.47 Metriä (m)
0.17 Metriä (m)
ohjeet
+
Laita aina ensin kivet laitteeseen ja täytä se lopuksi vedellä!

Vaihe 1: Huuhtele kaikki kivet ennen ensimmäistä käyttöä.

Vaihe 2: Laita pistoke pistorasiaan, kytke laite päälle ja valitse haluamasi kohdelämpötila painamalla vasemmassa näytössä olevaa +-painiketta useita kertoja. Oikeassa ikkunassa näkyy sen hetkinen lämpötila. Kun vesi on lämmennyt haluttuun lämpötilaan, lämpötila pidetään tässä lämpötilassa automaattisesti vain vähäisillä heilahteluilla.

Vaihe 3: Kun näytön lamppu syttyy, se osoittaa, että laitteen lämmityselementti kuumenee. Jos lamppu ei pala, on säädetty lämpötila saavutettu.

Vaihe 4: Ota ensimmäinen kivi varovasti vesisäiliöstä. Tarkasta lämpötila pitämällä sitä kädessä. Lämpötilan tulisi olla lämmin, mutta ei epämiellyttävän kuuma.

Vaihe 5: Kun käyttö lopetetaan, kytke laite pois päältä.Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen