Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Meikit ja make up
YOUMAXX keinotekoinen silmäripset
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Täydelliseen meikkiin kuuluvat myös täydelliset ripset. Tilanteeseen ja asukokonaisuuteen sopien, tulisi aina vaihdelle ripsiä. Joskus lyhyet ripset ovat paras vaihtoehto, joskus taas ovat pitkä ja paksummat ripset sopivat paremmin tilanteeseen.

YOUMAXX  keinotekoinen silmäripset–tuotevalikoimasta löydätte jokaiseen tilanteeseen sopivat ripset. Näin on täydellinen silmänisku aina taattu.

Haluatte mieluummin luonnollisen ulkoasun arkeen, mutta illanviettoa varten taas mieluusti haluaisitte näyttävämmän ratkaisun. Juhlintaan moinen luonnollinen ulkoasu ja meikki ei ehkä niin istu, sen tulisi olla jotain näyttävämpää. YOUMAXX keinotekoinen silmäripset–tuotteiden avulla voitte ensin saada luonnolliset ripset, ja iltaa varten voitte helposti kiinnittää haluamanne näyttävät ripset. Näin teiden ei tarvitse viettää tunteja ripsiä muotoillen ja meikaten.

Kiinnittäkää yksinkertaisesti haluamanne ripset. Kun ette enään halua pitää samoja, voitte helposti irroittaa ne ja mahdollisesti vaihtaa ne toisiin tai antaa luonnonripsillenne mahdollisuuden. Aivan niin kuin haluatte, jokaiselle löytyy jotain. Tutustukaa yksinkertaisesti valikoimiimme.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen