Asiakaspalvelu +49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Yli 150 LED -Geeliä
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Mikäli tilauksen arvo ylittää 65 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Olet tässä: Kosmetiikka / Meikit ja make up
lavera Ripsiväri

Tiedot
+

Väriin lisätty, yleensä tumma kerros, saa aikaan että ripsistä tulee hivenen paksummat. Ja näin pitävät huolta että silmäniskusta saadaan intensiivisempi ja näyttävämpi. Riippuen mitä ripsiväriä käytetään, saavutetaan pidemmät ripset.

Lavera ripsivärin tarkkuusharja vahvistaa sekä erottaa ripset toisistaan, ja antaa ripsille lisää pituutta ja vaikuttavuutta. Volyymiharja taas tekee ripsistä täyteläisemmät ja näin näyttävämmät. Luonnolliset ainesosat, kuten bio-mehiläisvaha ja jalostetut mineraalipigmentit, auttavat tuottetta kestämään ripsillä pidempään ja tarjoamaan niille paremman suojan.

Tarkoin valitut bio-öljyt ja –vahat vaikuttavat ripsillä aikaan saaden silkkiset, joustavat, täyteläiset ripset. Samalla ripset ovat hoitavan koostumuksen suojaamana. Ei leviämistä, eikä klimppiintymistä, vaan siististi rajatut edustavat ripset. Tuote on tietenkin dermatologisesti testattu silmälääkärien valvonnassa, ja se sopii myös kontaktilinssien kanssa käytettäväksi.

Palaute
+

Kokonaisarvioinnit

5

Yhteenveto

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€

nded kansainvälinen