Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Ihonhoito
YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Vahan lämmitin
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer on täydellinen apuväline vahaukseen.
Sen avulla voitte helposti ja vaivattomasti lämmittää valitsemanne vahan, vaha on noin viidentoista minuutin kuluttua sula.
Kun vaha on sulanut, voitte mukana tulevan lastan avulla levittää sen haluttuun paikkaan. Ja näin käyttää sitä karvojen poistoon.

Ennen vahan käyttöä tulisi aina ensin varmistaa vahan lämpötila, ettei se ole liian kuumaa. YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer tarjoaa kahdeksan eri lämpötila-asetusta, joten voitte aina valita haluamanne lämpötilan. Joka sopii valitsemaanne vahaan ja mieltymyksiinne. Näin teette käsittelystä mahdollisimman miellyttävän.

Vahanlämmitin on myös helppo puhdistaa. Vaha-astia voidaan helposti nostaa laitteesta ja täten se voidaan helposti ja nopeasti puhdistaa.

Tuotevalikoimastamme löydätte laajan valikoiman tuotteita jotka voivat helpottaa elämäänne, myös vahaukseen tarjoamme kaiken mitä tarvitsette. Tutustukaa yksinkertaisesti valikoimiimme.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen