Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Ihonhoito
lavera vartalovoide
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

C-vitamiini ja e-vitamiini yhdessä vesipohjaisen alkoholia sisältävien kasviuutteiden sekä eteeristen öljyjen kanssa hoitavat ihoa tehokkaasti sekä auttavat suojaamaan sitä.

lavera vartalovoiteet sisältävät arvokasta bio-hunajaa sekä bio-maitoa. Ne ravitsevat ihoa tehden siitä näkyvästi kauniimman ja pehmeämmän. Rikkaat bio-manteliöljyt, bio-hunaja, bio-karitevoi sekä vitamiinit hoitavat ja suojaavat ihoa. Kermaisen pehmeä tuoksu on balsamia sielulle ja tuo hivenen aurinkoa jokaiseen vuodenaikaan. Toimiva, ihon kanssa yhteensopiva ja luonnollinen ihonhoito – jokaisena päivänä.

Kevyt voide imeytyy nopeasti ja pitää huolen että iholla sen tarvitsema kosteus. Hemmotteleva lavera –koostumus helliin rentouttaviin hetkiin, hienovarainen tuoksu hellii myös sisintä – lopputuloksena samettisen pehmeä iho.

Tarjoamme teille laajenevan valikoiman lavera –tuotteita, tutustukaa yksinkertaisesti valikoimiimme. Löydätte taatusti mitä etsitte, jos ette, niin antakaapa palautetta.

Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen