Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Ihonhoito
lavera Suihkugeeli
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Lavera suihkugeeli sisältää arvokasta bio-aloe vera-uutetta sekä eri hajusteita, se edistää ihon rentoutumista ja auttaa sitä tuntemaan itsentä hoidetuksi. Bio-aloe vera luovuttaa iholle tärkeätä kosteutta. Samalla pitävät miedot luonnonmukaiset tensidit, koostuen kookosöljy ja sokeri –pohjaisista ainesosista, huolen erityisen kattavasta hyvänolon tunteesta ja kaunistavasta puhdistuksesta. Eri ainesosat joita lavera on käyttänyt, lahjoittavat iholle suihkun aikana rauhaa ja voimaa, sekä tuovat keholle ja sisimälle rentouttavan tasapainon.
Lavera suihkugeelin hellä koostumus sopii täydellisesti päivittäiseen puhdistautumiseen. Se sopii hyvin eri ihotyypeille ja jättää jälkeensä rentouttavan tuoksun. Tuoksun joka saattaa teidet koko päivän lävitse.
Jos haluatte tutustua lähemmin eri lavera –tuotteisiin, tutustukaa rauhassa verkkokauppaamme. Löydätte taatusti itsellenne sopivat tuotteet.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
5
Yhteenveto
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen