Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 99 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Ihonhoito
Elina Vaahtokylpy 1000ml Maito ja Hunaja
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Elina vaahtokylpy auttaa teitä rentoutumaan, eikä vain kehoanne, vaan se auttaa myös sisintänne rentoutumaan. Jännittyneisyys tai stressi pyyhkiytyvät pois vaahtokylvyssä. Unohtakaa yksinkertaisesti kaikki, ja antakaa ajatustenne vaellella tovin. Elina vaahtokylpy maito ja hunaja –tuotteen rauhoittava tuoksu edistää myös osaltaan rentoutumista ja hyvää oloa.

Kukapa ei mielellään oikaisisi itseään mieluusti kylpyammeeseen, miellyttävän tuoksun keskelle. Rasittavan päivän jälkeen on vaikeaa kuvitella kutsuvampaa ajatusta. Vapauttaa pää arjen ajatuksista, sulkea ulkomaailma toviksi ulos ja yksinkertaisesti antaa ajatusten vaellella samalla kun keho rentoutuu. Elina vaahtokylpy tarjoaa teille kaiken mitä rentouttavalta vaahtokylvyltä odotatte. Miellyttävä tuoksu, rentouttava vaahto ja eikä tässä vielä kaikki, se myös auttaa hoitamaan ihoa. Lihakset rentoutuvat ja pian tunnette itsenne uudelleen syntyneeksi.

Hunajamaito tuotteessa auttaa tekemään ihosta pehmeän ja siloisen. Vaahtokylvyn jälkeen tuntee itsensä yksinkertaisesti rentoutuneeksi ja olonsa paremmaksi, uudelleen ladatuksi. Ihonne on täydellisesti hoidettu ja tämä myös näkyy heti. Rentoutuminen, hyvää tekevä hoito, enempää ei voi toivoa vaahtokylvyltään.

Mitat
+
0.057 Metriä (m)
0.097 Metriä (m)
0.284 Metriä (m)
Palaute
+

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen