Asiakaspalvelu
+49 (0) 2428/8198993
Sertifioitu verkkokauppa
Kolmen vuoden takuu kaikille laitteille
Tilaus laskulla & lisää
Mikäli tilauksen arvo ylittää 129 €, tilaus käsitellään ilman lähetyskuluja
Lahjat alkaen 49,00 €
Olet tässä: Kosmetiikka / Hiustenhoito
lavera Huuhtelu- ja hoitoaine
Kuvien väri voi poiketa tuotteesta
Tiedot
+

Terve kiilto ja tehokas hoito. Arvokkaat bio-orgaaniset hoitavat ainesosat tuovat hiuksille kiillon, helpottavat kammattavuutta sekä luovuttavat tehokasta hoitoa jokaisen hiusten pesun jälkeen. Yhdessä kasvipohjaisen keratiinitiivisteen sekä sokeripohjaisten kosteuttavien ainesosien saavat hiukset kiillon ja pehmeyden, niiden kammattavuus paranee ja samalla ne ovat paremmin suojatut hiustenkuivaimen aiheuttamaa rasitusta vastaan.

Hiustemme tulee kestää kanssamme aika paljon kaikenlaista. Talvella käytetään usein pipoja tai vastaavia, kuiva lämmitysilma ei myöskään auta. Toisaalta kesäisin aurinko paahtaa myös hiuksia. Siksi hiustenhoidolle tulisi antaa kylliksi painoarvoa.

Voitte käyttää lavera Huuhtelu- ja hoitoainetta jokaisen hiustenpesun jälkeen, eikä vain silloin kun hiukset ovat jo kärsineet. Myös terveet hiukset tarvitsevat säännöllistä hoitoa pysyäkseen terveinä. Yleensä hoitotuotteita käyttävät naiset, mutta myös miesten tulisi hoitaa samalla tavalla hiuksiaan.

Luonnollisesti löydätte myös normaalit sekä erikois shampoot, huuhtelu- ja hoitoaineet sekä erilaiset hiusten muotoiluaineet.
Tutustukaa yksinkertaisesti valikoimiimme, löydätte kasvavan valikoiman lavera –tuotteita.

Palaute
+
Kokonaisarvioinnit
4.5
Yhteenveto
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0

Ei kommentteja tällä kielellä tälle tuotteelle.

Erityistarjouksia.Vain sinulle. Rekisteröitykää. Kuponki on voimassa 31.12.2012 asti tilauksiin joiden arvo on yli 40 €. Vain yksi kuponki asiakasta kohden.
5€
nded kansainvälinen